Też powiem, że nie za ciekawie to wyszło. Taki ślubny koszmarek. Aż takie straszne warunki były, czy zmiana workflowa, czy może główne body padło?![]()
Też powiem, że nie za ciekawie to wyszło. Taki ślubny koszmarek. Aż takie straszne warunki były, czy zmiana workflowa, czy może główne body padło?![]()
a może Pank wziął podwykonawcę...?
CanOn Can'tOff
Odpowiedź znajdziesz w exifie ;D
(żart - bo większość jest 1ds2Model urządzenia: NIKON D700)
Marki trzy.
Strzelam, że 1ds2+24, 5d2 + 85, w kościele, a d700+14-24 jako main + 1ds2 z wszystkim co leci i co potrzebne jako drugi.
O rany, ale odzew, jak nigdy. Co wy ludzie, ciemnego kościoła nie widzieliście? To były najcięższe warunki jakie miałem w tym roku, z kadrów jestem zadowolony, nieświecenie ma swoje konsekwencje. Odnośnie teorii spiskowych d700 był własnością młodego, poprosiłem żeby wziął na wesele, chciałem sprawdzić co legendadne 14-24 z legendarnym AFem nikona może.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ahh. No bo już jeden taki kiedyś był, co to szeroki kąt obskakiwał 14-24 pomimo lojalności Canonowi
To czemu nie naświetlałeś bardziej? I przysłona przymknięta, i czasy jakieś takie niewykręcone do granic utrzymania...
Bo mi się taki mroczno-zmierzchowy klimat zaczął podobać, coś zupełnie innego niż do tej pory robiłem, nic to, może następny materiał bardziej przypasi.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
429 jest fajne. A jak by by było poprawniej ( staranniej) skadrowane to by było super.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.