Tak tylko przelecialem te zdjecia powierzchownie. Mnie sie takie fotki koncertowe bardzo podobaja. Nie sa wszystkie proste, nie sa idealne, ale maja swietne kolory i jasnosc. Jakby wszystkie byly proste i nie poucinane (jak ktos zarzucal) to bylyby nudne![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Nie jestem na tyle dobra aby móc oceniać, ale najbardziej z Twoich zdjęć umieszczonych w galerii podobają mi się zdjęcia z koncertów. Bardzo ciekawe kadry przez co lepiej się ogląda. Nie wspominając tutaj o ujętych efektach wizualnych.
ostatnich 5 do mnie nie trafia.
Załóż drugi wątek - micles kontra CB - taki gdzie będzie jałowe pisanie,
a tutaj dawaj tylko zdjęcia i tylko komentarze do nich.
Już jest, ale zamknięty. http://canon-board.info/showthread.php?t=47231
OT
Dziekuje Loome za wspolczucie. Moglbym zripostowac piszac np. ze wspolczuje braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem i takie tam, ale przeciez my tu o zdjeciach.
Pozwol ze sprostuje... Mniemam, iz Micles uzyl sformuowania "Jestes prawda" w sensie "Masz racje". Stylistycznie dla mnie to nie ma sensu tym bardziej biorac pod uwage pochodzenie tego wyrazenia.
Al coz, taka moda. Widac anglicyzmy juz nie wystarczaja.
Koniec OT
Tak jak lubię Twoje "street view", tak tutaj bardzo słabo, jakoś nie wybijają się te zdjęcia od zwykłych pstryków niestety.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...