To już ACR6 jest? łoch
To LR3 też już jest?
Czasem mam wrażenie, że żyje o 10 lat do tyłuZna ktoś linka z opisem wszystkich zmian w ACR? Szukałem na Adobe, ale tam tyle szczątkowych informacji o ACR jakby się tego produktu wstydzili
![]()
Panowie a tak odnośnie ACRa ver 6, czy ktoś wie dlaczego podczas próby instalacji ACRa wyświetla mi się komunikat: Do uaktualnienia potrzebny jest program Adobe Application Manager. Próbuję go ściągnąć ale nie moge się dogrzebać na stronie Adobe gdzie to jest.
Posiadam PSa CS4 wersję polską.
Wciąż beta, ale jest.
Z istotnych (dla mnie) zmian to w zasadzie zupełnie nowy engine dający na wyjściu obrazek Nikon-like (pod względem szumów/ziarna, kolorów na szczęście nie upodabniaZna ktoś linka z opisem wszystkich zmian w ACR? Szukałem na Adobe, ale tam tyle szczątkowych informacji o ACR jakby się tego produktu wstydzili![]()
).
Dodatkowo trochę lepsza więcej możliwości w zakresie korekty winiety i dodawania ziarna.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ostatnio edytowane przez dziobolek ; 05-06-2010 o 15:06 Powód: Automerged Doublepost
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."