Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 184

Wątek: Photoshop CS5

Początki nałogu

Domyślnie

Myślę, że niedługo aparat i sztuka fotografowania będzie przeżytkiem. Wystarczy PSX gdzie X to cyfra odpowiednio wysoka i jeszcze nieokreślona. I wtedy krajobrazy - proszę bardzo z bazy danych gdzie będą zdjęcia wszystkich ważniejszych miejsc na Ziemi, zdjęcia osób -żaden kłopot, już teraz większość ludzi na okładkach to klony photoshopa albo i chirurgów plastycznych.
    Może niepoprawni zwolennicy aparatów i obiektywów i aparatów ukrywający się, będą ścigani przez photoshopową policję? Podejrzani o niekupienie i niezarejestrowanie jedynie słusznego programu do obróbki grafiki komputerowej.

swnw

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swnw Zobacz posta
    Myślę, że niedługo aparat i sztuka fotografowania będzie przeżytkiem. Wystarczy PSX gdzie X to cyfra odpowiednio wysoka i jeszcze nieokreślona. I wtedy krajobrazy - proszę bardzo z bazy danych gdzie będą zdjęcia wszystkich ważniejszych miejsc na Ziemi, zdjęcia osób -żaden kłopot, już teraz większość ludzi na okładkach to klony photoshopa albo i chirurgów plastycznych.
    Były już takie pomysły: http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-7 Póki co jednak - transmisja treści rejestrowanej na żywo (w odróżnieniu od "zwyczajnej" augmented reality) to nadal dalsza niż bliższa przyszłość. Choć np. powtórki w FIFAch są - przyznaję - niezłe
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony

Domyślnie

http://www.optyczne.pl/2855-nowo%C5%..._Extended.html
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Kilka filmików : http://www.adobe.com/pl/products/pho...&promoid=FDTEU

Jakaś nowa zakładka w ACR, nowy system HDR bardzo ciekawie
    Ostatnio edytowane przez Grzesiek_PL ; 12-04-2010 o 15:06 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

No i po premierze. Nic ciekawego nie powiedzieli, co nie zostało by ujawnione już wcześniej. Niemniej - produkt będzie dobry. Z chęcią przetestuję przez 30 dni
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Coś już napisał
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Właśnie pobrałem, pakiet w wersji RTM już się pojawił w internecie. Instalka Adobe Master Collection CS5 zajmuje 12,6GB. Jak chcecie jakieś screeny to mogę wrzucić.
    C 50D + C 50 1.8 + C 17-85 IS USM + LowePro SlingShot 200AW + tanie gadżety

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

No właśnie - ktoś wie kiedy będzie dokładnie w sprzedaży ? Do maja jestem w US to bym sobie upgrade przywiózł ale chyba się nie załapię - Amazon pokazuje czerwiec dla upgrade'u...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bigmaras Zobacz posta
    Właśnie pobrałem, pakiet w wersji RTM już się pojawił w internecie. Instalka Adobe Master Collection CS5 zajmuje 12,6GB. Jak chcecie jakieś screeny to mogę wrzucić.
    Wrzuć screeny z PSD.

Od 18 chyba w sprzedaży skoro tego dnia jest premiera.
    GG: 538295
    SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Coś już napisał
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

No Ja już po instalacji i pierwsze co rzuca się w oczy to zwiększone zapotrzebowanie na zasoby, naprawdę mój komp przysiadł. Z nowych komponentów to na razie widzę Camera Raw 6.0, jak ktoś używa Lightrooma 3 beta2 to praktycznie nowe funkcje edycji znajdzie również tutaj. Nowy Bridge i MiniBridge!, nowa ikonka "quick selection", dodatek CS Live (trzeba założyć konto), funkcja "Spot healing brush" wydaje się, że działa z większą inteligencją niż w cs4, przynajmniej na pierwszy rzut oka.
    To na razie tyle...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez misieek Zobacz posta
    Wrzuć screeny z PSD.

Ostatnio edytowane przez bigmaras ; 16-04-2010 o 22:13 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

No jest więcej rzeczy po lewej stronie
    A tą zakladkę HDR w wywoływaniu rawa i kilka innych screenów z CameraRAW6 jesteś w stanie pokazać? Z gory dziękuje
    GG: 538295
    SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Coś już napisał
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misieek Zobacz posta
    No jest więcej rzeczy po lewej stronie
    A tą zakladkę HDR w wywoływaniu rawa i kilka innych screenów z CameraRAW6 jesteś w stanie pokazać? Z gory dziękuje
    Jasne...

Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów