Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 162

Wątek: AG|WPJA - warto?

Dopiero zaczyna Awatar piotraspace

Domyślnie

A co jeśli ktoś wpadnie na pomysł skopiowania takiego znaczka od kogoś i wklei u siebie na www, jak oni (założyciele organizacji/fotografowie) to rozpoznają? Jeśli ktoś ma dużo zleceń i chciałby tylko podnieść nieco ceny zleceń za pomocą tego magicznego znaczka to przecież może zrobić taką właśnie manianę.
    Kiedyś fotografowie pracowali w ciemni a dzisiaj ciemni zajmują się fotografią.

EOS40D, EOS40D, EOS50D+grip, Canon 24-70mm f/2,8L USM, Canon 50mm f/1,8, Sigma 10-20mm f/3,5 EX HSM, Sigma 70-200mm f/2,8 EX APO HSM, Canon Speedlite 580EX II/430EX II, bag Hama Defender 220

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dla wielu ludzi znaczki są bardzo ważne. To jest wiadome od wieków chyba.

obywatelgc , skąd to wiem ? po twoich wypowiedziach właśnie , są teoretycznie po prostu w większej części
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotraspace Zobacz posta
    A co jeśli ktoś wpadnie na pomysł skopiowania takiego znaczka od kogoś i wklei u siebie na www, jak oni (założyciele organizacji/fotografowie) to rozpoznają? Jeśli ktoś ma dużo zleceń i chciałby tylko podnieść nieco ceny zleceń za pomocą tego magicznego znaczka to przecież może zrobić taką właśnie manianę.
    Nie wiem, a gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i Wasz synek mały przechodził tędy w przyszłości tylko nie mówcie że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie (sprawdzić czy nie ksiądz)?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

to zrobi , i są tacy , tylko że to nie sam znaczek na stronie - znaczek jest linkiem do własnej podstronie na WPJA a tego w zasadzie tak łatwo sie nie podrobi

jak ktoś się łudzi że za pomocą tego znaczka podniesie ceny to powinien się ocknąć heh
    no comment...

Domyślnie

MM
    jeżeli za pomocą tego znaczka nie podniesiemy sobie cen
    to po co nam ten znaczek? - zapytał teoretyk
    drugie pytanie
    ile kosztuje taki znaczek ?
    jak jest tani to sobie taki kupię , nie pójdę na piwo tylko sobie taki kupię

a jak się okaże że taki znaczek kosztuje kilka tyś ,
    a cen mi nie podniesie , klienta nie napędzi to
    pytam się po co on jest ? dla lansu ?
    ja wydając spora kasę na znaczek chciałbym więcej zarabiać ,
    to dziwne ?

Smile

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    to zrobi , i są tacy , tylko że to nie sam znaczek na stronie - znaczek jest linkiem do własnej podstronie na WPJA a tego w zasadzie tak łatwo sie nie podrobi

jak ktoś się łudzi że za pomocą tego znaczka podniesie ceny to powinien się ocknąć heh
    ehhh pic na wodę... płacić dolary by mieć więcej zleceń itp. Mam czterech znajomych fotoreporterów i zawsze jak jeden ma zajęte to drugi bierze ten termin i nikt się na siebie nie gniewa, tylko wzajemnie poleca. I to faktycznie działa. Całe "lato" obłożone.

EOS40D, EOS40D, EOS50D+grip, Canon 24-70mm f/2,8L USM, Canon 50mm f/1,8, Sigma 10-20mm f/3,5 EX HSM, Sigma 70-200mm f/2,8 EX APO HSM, Canon Speedlite 580EX II/430EX II, bag Hama Defender 220

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ehhh pic na wodę... płacić dolary by mieć więcej zleceń itp. Mam czterech znajomych fotoreporterów i zawsze jak jeden ma zajęte to drugi bierze ten termin i nikt się na siebie nie gniewa, tylko wzajemnie poleca. I to faktycznie działa. Całe "lato" obłożone.
    I to jest dobry system.

obywatel , pisałem w mojej ocenie co daje ten znaczek , no i po części jest to info które uslyszałem od innych jak pół roku zakładałem ten sam temat gdzie indziej

ceny kształtujesz sam , mając na uwadze wiele rzeczy które się składa na tą cene , temat rzeka

znaczek sam klientów nie napędzi , to robi reklama i wszystko pochodne

ps WPJA i AGWPJA komplet koszt chyba 1200 zł na rok opłaty + kasa za branie udział w konkursach i generalnie to tam jeszcze się przydaje z pkt marketingowego , o reszcie pisałem
    no comment...

Smile

Cytat Zamieszczone przez obywatelgc Zobacz posta
    MM
    jeżeli za pomocą tego znaczka nie podniesiemy sobie cen
    to po co nam ten znaczek? - zapytał teoretyk
    drugie pytanie
    ile kosztuje taki znaczek ?
    jak jest tani to sobie taki kupię , nie pójdę na piwo tylko sobie taki kupię

a jak się okaże że taki znaczek kosztuje kilka tyś ,
    a cen mi nie podniesie , klienta nie napędzi to
    pytam się po co on jest ? dla lansu ?
    ja wydając spora kasę na znaczek chciałbym więcej zarabiać ,
    to dziwne ?

No dokładnie, dobre dla lansiarzy chyba, płace dolce więc jakoś to się czkawką powinno odbić na cenie Panie kolego MM, bo w przeciwnym razie jeśli to tylko po to by mi dawali zlecenia to wiesz co? z całym szacunkiem ale mam to w dupci.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    I to jest dobry system.

obywatel , pisałem w mojej ocenie co daje ten znaczek , no i po części jest to info które uslyszałem od innych jak pół roku zakładałem ten sam temat gdzie indziej

ceny kształtujesz sam , mając na uwadze wiele rzeczy które się składa na tą cene , temat rzeka

znaczek sam klientów nie napędzi , to robi reklama i wszystko pochodne

ps WPJA i AGWPJA komplet koszt chyba 1200 zł na rok opłaty + kasa za branie udział w konkursach i generalnie to tam jeszcze się przydaje z pkt marketingowego , o reszcie pisałem

Zgadza się, oczywiście ceny kształtuję sam, ale chcę powiedzieć, że takie zrzeszenie do niczego mi nie potrzebne, bo wg mnie biorą kasę za nic. Powiedz szczerze, ile zleceń wpada Ci od nich w ciągu roku- tylko szczerze.
    Chcę też powiedzieć, że nie ma różnicy czy ktoś kleił sobie na stronę znaczek czy kupił za dolary to i tak wygląda i zachęca to tak samo potencjalnego klienta.
    Ostatnio edytowane przez piotraspace ; 20-05-2010 o 15:25 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No dokładnie, dobre dla lansiarzy chyba, płace dolce więc jakoś to się czkawką powinno odbić na cenie Panie kolego MM, bo w przeciwnym razie jeśli to tylko po to by mi dawali zlecenia to wiesz co? z całym szacunkiem ale mam to w dupci.
    No wiesz, wlasnie dla wiekszej ilosci zlecen taki znaczek moze sie przydac, chcesz podniesc ceny to sobie podnos, co za problem, nawet bez znaczka.
    Bicie piany.

Domyślnie

MM ja nie mówię, że znaczek ma dla mnie zarabiać, bo to tylko taki słodki dodatek.

Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów