Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 162

Wątek: AG|WPJA - warto?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie AG|WPJA - warto?

Przeglam co jakis czas konkursy na agwpja, a wlasciwie ich wyniki. Czasem zadziwiaja mnie prace ktore pojawily sie w zwycieskiej 20stce. No ale o gustach sie nie dyskutuje.

Z drugiej strony Ci z lepszych w PL na swoich stronach chwala sie przynaleznoscia.
    Sa jednak rowniez i takie kwiatki jak znalazlem tu na forum:
    http://canon-board.info/showpost.php...postcount=4042
    Choc nie wiem w sumie czy to nie byl jakis zart.

Czy ma ktos doswiadczenie z powyzszym "zgromadzeniem"?
    Oplata roczna $250, ale jak to sie przeklada na ewentualnych klientow? Lub chocby zapytania od nich? Wiem ze to trudne pytanie - bo to zalezne od prezentowanego poziomu, ale w sensie reklamy - warto? Ktos moze zdecydowani polecic lub odradzic? Jakas alternatywa dla powyzszego serwisu?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Kiedyś było to dobra organizacja zrzeszająca kozaków. Teraz - żenada, aż szkoda nerwów, czego przykładem to zdjęcie które zaprezentowałaś. Na Twoim miejscu dałbym sobie spokój. Z tego co wiem to przyjmują wszystkich, wiesz -> $$$

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jak zobaczyłem niektóre nagrodzone prace w ostatnich konkursach to się za głowę złapałem. Należę, ale tylko w celach reklamowych. Chcę przez rok sprawdzić czy to coś daje.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar mswilk
    Miasto
    Szczecinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    (...)Należę, ale tylko w celach reklamowych. Chcę przez rok sprawdzić czy to coś daje.
    j.w. więc nie będę pisać tego samego.
    MarcinWilk

Coś już napisał Awatar 7osiem
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

sam sie nad tym zastanawialem.. czy ten lepik dziala na razie odpuscilem ale kto wie moze za jakis czas dla "splendoru" posiadania znaczka na stronie/ blogu bo konkursy nie bardzo mnie bawia

Domyślnie

no dobrze, a jak się ma kwestia z "forum profesjonalnych fotografów ślubnych" w tym kontekście ? czy tam warto ?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Tam żeby się dostać nie wystarczy zapłacić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

mam odczucia, że raczej nie warto ponieważ to co reprezentuje i zrzesza dziś AG|WPJA to nie to samo AG|WPJA ktore było jeszcze 3,4,5 lat temu. Natomiast jeśli miałoby to przełożenie na zlecenia - lepsze $$ to czemu nie. Pytanie tylko czy warto zaryzykować 1500zł? aby to sprawdzić

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Potwierdzam odczucia przedmówców - AGWPJA mocno się zmieniło przez ostatnie 2-3 lata na swoją niekorzyść i wyraźnie z jakości przesunęła się w kierunku zarabiania pieniędzy.
    Jestem tam od kilku miesięcy raczej w celach reklamowych niż prestiżowych. Na razie podpisałem jedną umowę więc tzw. zwrot z inwestycji jeszcze nie nastąpił

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mtata Zobacz posta
    Potwierdzam odczucia przedmówców - AGWPJA mocno się zmieniło przez ostatnie 2-3 lata na swoją niekorzyść i wyraźnie z jakości przesunęła się w kierunku zarabiania pieniędzy.
    Jestem tam od kilku miesięcy raczej w celach reklamowych niż prestiżowych. Na razie podpisałem jedną umowę więc tzw. zwrot z inwestycji jeszcze nie nastąpił
    ale podpisałeś tę umowę dzięki tam członkostwu ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jeżeli członkostwo tam mało daje realnych zleceń to chyba lepiej wydać te 1500 zł na pozycjonowanie swojej strony....
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 19-05-2010 o 16:29 Powód: Automerged Doublepost

Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów