Strona 118 z 228 PierwszyPierwszy ... 1868108116117118119120128168218 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 171 do 1 180 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Częściowo za przedmówcami:
    1. Faktycznie z mostem coś nie tak, ale bardziej przeszkadzają mi obwódki...
    2. Super zdjęcie, kolorystyka też ale śmieci nie.
    3. Fajne, takie strobistowe Jakby twarz modela była na ciemniejszym tle - byłoby idealnie, ale tu już się czepiam
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

pank, ty pozniej te zdjecie drukujesz? na czym? ciekaw jestem co najlepiej pasuje do tych komputerowych "zabrudzeń"..

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Odbitki i książki robię na matowym (jedwabistym) Kodaku Endurze.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nowa para, wegetarianie ale, o dziwo, bardzo fajni.
    283.
    284.
    285.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Najważniejsze, że się zleceniodawcom podobało...
    Technicznie mi się również podoba.
    Tematycznie, to pierwsze jeszcze ujdzie. Pozostałe są "disgusting", jak mawiają Rosjanie...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

I dokładnie właśnie takie miały być

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Te owoce wyglądają trochę jak obrazy tego gościa od wiertarek co na imię mu było Hieronim. A wegetarianie jak wegetarianie. Ja w sumie też jestem wegetarianinem tyle, że niepraktykującym.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Hehe. Przed sesją odświeżyłem sobie obrazy Arcimboldo, niestety kuchnię mięliśmy na godzinę, trzeba było ustawić światła i na bardziej finezyjne układanie warzyw niestety nie starczyło czasu.

Domyślnie

285. w sam raz dla babci Zosi żeby pokazać jakie wnuczki zdjęcia mają ;-)

jak dla mnie to 285 troszkę jednak przegięcie... trochę "super expressowe" powiem szczerze...

balans bieli - to niebieskie z tyłu to malowałeś na masce czy błyskałeś z filtrem CTO na Parę Młodą.

generalnie spoko Ziom ! :-)

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    ... A wegetarianie jak wegetarianie. Ja w sumie też jestem wegetarianinem tyle, że niepraktykującym.
    Ja z kolei od '93r., czyli już 17 lat, jestem "praktykującym" wegetarianinem.

Plus jak dla mnie za nieokraszanie teksturami.
    Na minus agresja w obrazach (nóż, krwistość, jakaś taka rzeźnicka sceneria), takie mam odczucia, mi to nie pasuje do wegetarianizmu.
    C-F-K - forever

Strona 118 z 228 PierwszyPierwszy ... 1868108116117118119120128168218 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów