Pank, stałeś się synonimem kiczu, białych obwódek i kwaśnych min.
Nie spodziewałem się, że pies Saba poprowadzi cię tą drogą...
Pank, stałeś się synonimem kiczu, białych obwódek i kwaśnych min.
Nie spodziewałem się, że pies Saba poprowadzi cię tą drogą...
Zgadzam się, że jeśli klient to bierze to czemu nie. Na pewno wielu się spodoba. Pank, fajnie, że masz do siebie dystans i przyjmujesz to na klatę - odważnie.
Zależy co rozumiesz przez fotożart. Zdjęcie jest celowo prześmiewcze i przerysowane natomiast konwencja wybrana świadomie i z premedytacją.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Spoko. Jak zwał, tak zwał. Tak jak napisałem. Tobie się podoba, klientom też, jest więc ok.
A któż nie widział innych zdjęć panka? Wszędzie ich pełno.
Konwencja zdjęć panka i tego drugiego pana może być taka sama. Nie wiemy jaka była konwencja i czy była wybrana świadomie. Tamten Pan ma nieco mniejsze umiejętności w PS. A może celowo tak zrobione, bo ma taką konwencję? Im bardziej artystowskie zdjęcia tym więcej konwencji łamią. Nieprawdaż?
Marki trzy.
Dla mnie to "coś" nie ma nic wspólnego z fotografią. Jeśli jednak się podoba, to znaczy że trzeba brać się ostro za PS-a bo niebawem klient będzie szukał grafika a nie fotografa na ślub. Mimo wszystko brawa za pomysł! Myślę że nie każdy by sobie coś takiego w głowie ułożył, nie mówiąc już o przeniesienie na obraz
![]()
To co sprzedaję to obrazki, ile w nich fotografii jest mi bosko obojętne. Dzięki za odwiedziny.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Gadacie że prawie jak fotoknyt a nie macie racji. Fakt że pank czasem potrafi zarzucić kiczem (niedokładne maski, zjechana skóra u ludzi albo inne błędy) ale ma sporo dobrych zdjęć i oglądając całą jego galerię można zobaczyć że sporo się nauczył. Chciałbym się chociaż zblizyć do tego poziomu fotografii co on :razz:
Fakt faktem że obrazki typu 457 to kicz który mi osobiście nie podoba się pod każdym względem ale na szczęście dużo tego nie ma![]()
dla mnie to czasem jest tak:
najpierw odkrywam smak, wow!
potem się nim napawam, robi się dobrze
jem, jem ...
aż się obeżrem
niestety coraz rzadziej wpadam do tej galerii/cepelii.
Tak, czy inaczej inna wizja świata, życzę powodzenia!
Fiu fiu