Strona 218 z 228 PierwszyPierwszy ... 118168208216217218219220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 171 do 2 180 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pank, stałeś się synonimem kiczu, białych obwódek i kwaśnych min.
    Nie spodziewałem się, że pies Saba poprowadzi cię tą drogą...

Uzależniony

Domyślnie

Zgadzam się, że jeśli klient to bierze to czemu nie. Na pewno wielu się spodoba. Pank, fajnie, że masz do siebie dystans i przyjmujesz to na klatę - odważnie.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Fotoknyt = Pank :P muszę się mocno nie zgodzić (tu jest pomysł i wykonanie a tam co?? początki nauki PS-a).
    Czekałem na taką wypowiedź. Gdyby to zdjęcie pojawiło się w galerii Knyta, to byłoby kiczem i gniotem, tu jest dziełem sztuki. Dobrze, że Pank traktuje to jako fotożart, bo Ty mu zaraz pomnik ze spiżu postawisz.
    Marki trzy.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Zależy co rozumiesz przez fotożart. Zdjęcie jest celowo prześmiewcze i przerysowane natomiast konwencja wybrana świadomie i z premedytacją.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Czekałem na taką wypowiedź. Gdyby to zdjęcie pojawiło się w galerii Knyta, to byłoby kiczem i gniotem, tu jest dziełem sztuki. Dobrze, że Pank traktuje to jako fotożart, bo Ty mu zaraz pomnik ze spiżu postawisz.
    No to się doczekałeś. To jest moje zdanie. Widziałem inne zdjęcia Panka i wiem na co go stać a tam niestety nie ma nic co by mi się podobało. Jeśli Ty nie widzisz tej różnicy to Twoja sprawa.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Zależy co rozumiesz przez fotożart. Zdjęcie jest celowo prześmiewcze i przerysowane natomiast konwencja wybrana świadomie i z premedytacją.
    Spoko. Jak zwał, tak zwał. Tak jak napisałem. Tobie się podoba, klientom też, jest więc ok.

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No to się doczekałeś. To jest moje zdanie. Widziałem inne zdjęcia Panka i wiem na co go stać a tam niestety nie ma nic co by mi się podobało. Jeśli Ty nie widzisz tej różnicy to Twoja sprawa.
    A któż nie widział innych zdjęć panka? Wszędzie ich pełno.
    Konwencja zdjęć panka i tego drugiego pana może być taka sama. Nie wiemy jaka była konwencja i czy była wybrana świadomie. Tamten Pan ma nieco mniejsze umiejętności w PS. A może celowo tak zrobione, bo ma taką konwencję? Im bardziej artystowskie zdjęcia tym więcej konwencji łamią. Nieprawdaż?
    Marki trzy.

Domyślnie

Dla mnie to "coś" nie ma nic wspólnego z fotografią. Jeśli jednak się podoba, to znaczy że trzeba brać się ostro za PS-a bo niebawem klient będzie szukał grafika a nie fotografa na ślub . Mimo wszystko brawa za pomysł! Myślę że nie każdy by sobie coś takiego w głowie ułożył, nie mówiąc już o przeniesienie na obraz

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To co sprzedaję to obrazki, ile w nich fotografii jest mi bosko obojętne. Dzięki za odwiedziny.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar sebol1204

Domyślnie

Gadacie że prawie jak fotoknyt a nie macie racji. Fakt że pank czasem potrafi zarzucić kiczem (niedokładne maski, zjechana skóra u ludzi albo inne błędy) ale ma sporo dobrych zdjęć i oglądając całą jego galerię można zobaczyć że sporo się nauczył. Chciałbym się chociaż zblizyć do tego poziomu fotografii co on :razz:

Fakt faktem że obrazki typu 457 to kicz który mi osobiście nie podoba się pod każdym względem ale na szczęście dużo tego nie ma
    2 amatorskie puszki, 2 i pół słoika i jakieś badziewia do zabawy światłem
    Galeria na CB
    Blog

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dla mnie to czasem jest tak:

najpierw odkrywam smak, wow!
    potem się nim napawam, robi się dobrze
    jem, jem ...
    aż się obeżrem

niestety coraz rzadziej wpadam do tej galerii/cepelii.

Tak, czy inaczej inna wizja świata, życzę powodzenia!
    Fiu fiu

Strona 218 z 228 PierwszyPierwszy ... 118168208216217218219220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów