Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To ja jeszcze dodam, że z drugiej strony, z osób które regularnie wrzucają zdjęcia na forum, pank jest chyba na pierwszym miejscu jeśli chodzi o moje zainteresowanie fotografią forumową. Bo jednak nawet te ustawiane pozy itd. mogą pokazać jakieś tam ciekawe i inne spojrzenie, które można spróbować wykorzystać w innej dzidzinie fotografii.
Lizus![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
O, dzięki. Dla mnie istnieją 2 fotografie, ta reportażowa gdzie liczy się autentyzm i odpowiedni moment i ta kreacyjna gdzie liczy się tylko to co masz w głowie. Nie za bardzo da się przystawiać miarkę z jednej do drugiej bo w obu chodzi o coś innego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No nie całkiem jest tak jak myślisz
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Co nie całkiem jest tak?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
280. Trochę po Sergiuszowemu : most jej z głowy wyrasta.
281. Kobita trochę nieobecna - gdzie patrzy?
282. Ujdzie. BTW : jak pokazujesz jakieś nowe foty, to pierwsze co, to szukam obwódek wokół postaciI tutaj ich nie zabrakło.
To ja po miclesowemu 280- pylony wygło i most nadęło ale to pewnie wiatr tylko.
I po swojemu: 281 ładny podział obrazu i wzrok nawet tam jest gdzie być powinien i gdyby nie te farfocle to by było fajne zdjęcie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.