kilka osób w tym watku załamało prawo.
ale przecierz tym pow 2000 postów wolno podzegiwać do czynów karalnych, prawda ??
wiem kto jest na focie i na 90 % wiem kto ja zrobił
dlatego to co zrobiła ta laska skwituje krótkim - śmiech na sali
kilka osób w tym watku załamało prawo.
ale przecierz tym pow 2000 postów wolno podzegiwać do czynów karalnych, prawda ??
wiem kto jest na focie i na 90 % wiem kto ja zrobił
dlatego to co zrobiła ta laska skwituje krótkim - śmiech na sali
Jednopostowiec i w dodatku osobnik, który nie potrafi napisać bezbłędnie kilku zdań![]()
Ale jeśli chodzi o podżeganie do pobicia, to rację jednak ma...
coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie
Nikt nie karze podpisywać umów.. a powód? hmmm.. może się szybciej znaleźć niż się spodziewasz.. ściągnę zdjęcie Twojego autorstwa, przerobie, dopisze coś, wstawię na N-k... model znajdzie i co? wykorzystanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody jak malowane.
Piszę tu, bo pojawił się wątek o wykorzystaniu zdjęć w portfolio. Co innego prawa do zdjęć, co innego zgoda na wykorzystanie zdjęć, co innego zgoda na wykorzystanie wizerunku. Nie wielu o tym pamięta, jeszcze więcej wie.
.
5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...
Ja zasadniczo z takim punktem, albo informacja przed sesja.
Zdjecia beda robione do jednego z tanich pisemek erotycznych. Nie wiem jeszcze do ktorego, bo jestem wolnym strzelcem ktory fotografuje panienki za pol darmo a potem wysyla zdjecia gdzie sie da liczac ze ktos je kupi. Nie masz nic przeciwko takim pisma prawda?
Ewentualnie mozna by to ciut przeredagowac
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Takkk...
Jesli jestes w stanie udowodnic ze "Temu Panu nalezało by obić ryj" jest jednoznaczne z "Idz obij ryj temu panu!"
Ostatnio edytowane przez Maver ; 15-04-2010 o 20:58 Powód: Automerged Doublepost
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
a po co mi wiecej postów ?
o czym tu dyskutować ?
przeciez na tym forum wszyscy wszystko wiedzą najlepiej i jest to oczywiste juz od dawien dawna
wiec po co tu sie wypowiadac
napisałem w tej kwesti tylko dlatego że niektóre osoby chyba sie za daleko zagalopowały
zycze tym którzy namawiaja do oklepania ryja sami znależli sie w podobnej sytuacji i ktoś im oklepał ryja
a duzo nie trzeba. nie trzeba robić rozbieranych fot
wystarczy że bedziemy popierać takie zachowanie i byle która laska której znudzi sie bycie "modelunia" namówi kolegów na oklepanie ryja bo "na tamtej focie nie wyszłam ślitaśnie a ten cham mnie wykorzystał i nie chce usunąc tej foty"
co wy wogóle wiecie o tym środowisku poza tym że g.... ???
powodzenia życze
Zapomniałeś dodać, że złożyłeś stosowne papiery do prokuratury![]()