Hej, ponieważ nie mam za bardzo czasu na organizowanie modnych teraz warsztatów, postanowiłem podzielić się z wami swoją wiedzą zupełnie za free. Założyłem własną szkołę fotografii ślubnej
. Zapraszam na pierwszą lekcję na mojego bloga.
Hej, ponieważ nie mam za bardzo czasu na organizowanie modnych teraz warsztatów, postanowiłem podzielić się z wami swoją wiedzą zupełnie za free. Założyłem własną szkołę fotografii ślubnej
. Zapraszam na pierwszą lekcję na mojego bloga.
Ciekawe czy wystarczy Ci zapaluCo do pierwszej fotki ktora omawiasz - nie zauwazylem tego chlopca z tornistrem, za to zastanawialem sie dlaczego 'mamusia' buszuje w Dżagu
![]()
Mnie ślubna nie interesuje jako fach, ale po tym fragmencie:
dorzuciłem do RSSówe kwestie chociaż zajebiście ważne![]()
"Nie zamierzam tutaj również ględzić o photoshopie, nie pytajcie mnie zatem jak uzyskałem takie efekty, czy takie kolory. Zresztą są inni dla których jest on religią – ich pytajcie, bo ja nie wiem. Wiadomo, że fotografia to nie matematyka, nie istnieje jedno jedyne słuszne do niej podejście"
podoba mi sie![]()
![]()
jak dla mnie to ten chłopiec czeka na flache
pozdrawiam i gratuluje zapału![]()
Dzięki, jestem głęboko wierzący, więc wierzę, że zapału starczy... przynajmniej na parę ciekawych wpisów![]()
Hej, zapraszam Was na kolejną lekcję w mojej szkole fotografii ślubnej. Tym razem pokusiłem się o pewne podsumowania (uwaga, może boleć), ale jest też wynikająca z tego lekcja. Mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić i wyniesiecie z tego coś dla siebie. Pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga.
biore sie za czytanie - komentarz rano, jak sie zbudze![]()
na razie nie miałem czasu przeczytać całości, ale pod wieczór uzbrojony w herbatkę wrócę na Twojego bloga. Masz jakiś plan na częstotliwość postów? Czy może będziesz pisał tylko kiedy wena Cię natchnie?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
do sniadania przeczytalem sobie ten tekst 2gi raz - w sumie zawarles w nim wszystko co mysle o obecnych trendach w fotorafii slubnej ...![]()