Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Warsztaty studyjne Hensel.pl

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Micles skąd ty możesz wiedzieć co wie doświadczony fotograf? Mało tego skąd możesz wiedzieć co wie zwykły fotograf? Coś tam możesz przypuszczać lub gdybać. I tyle.
    Thats a kill

PS Micles, no offence...
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Luz, jakoś zbytnio się nie przejąłem. Swoje wiem i wg mnie mój workflow którego celem jest wykonanie, obrobienie i uzyskanie standardowych zdjęć jest dobry.

Początki nałogu

Domyślnie

I słusznie, swoją drogą jakby Sergiusz był taki Horowitz to by tu nie błyskał ripostami, tylko na...bo ja wiem jakiś grubych wernisażach :wink:

Dobra, to dla odmiany może o warsztatach? :rolleyes:
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie przepadam za wernisażami i chodzę w zasadzie tylko do jednej galerii. Jeśli tak bardzo to cię interesuje to dostaje zaproszenia z całego kraju i na te najgrubsze też. Co do Horowitza to owszem jego wystawa w Zachęcie gdzieś w drugiej połowie lat osiemdziesiątych rzuciła mnie na kolona. Po ostatnich dokonaniach opublikowanych w Vivie jest nie tyle gorzej co bardzo marnie. Tak, że proszę waż ostrożniej słowa, i staranniej dobieraj nazwiska których używasz do porównań mojej skromnej osoby.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Panowie, a moze tak przeniesiecie sie z tym do Hydeparku? Ktos podzielil forum na odpowiednie dzialy i mial w tym jakis cel...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dobra dobra nie kopać się

co na temat warsztatów ? bo jestem zainteresowany

kiedy , gdzie i za ile?

czy w ta sobote tez będą, jak tak to jabym się pisał jakby były dla kropowców.

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Kargulo, kursy sa sprofilowane pod roznych uzytkownikow (canon, nikon, inne marki, crop i pelna klatka, poczatkujacy, zaawansowani), w te sobote 17.04 mamy zajecia w grupie mieszanej - crop, pelna klatka, rozne marki aparatow. Zajecia poswiecone sa pracy z generatorami mobilnymi w plenerze. Warunki na planie zdjeciowym beda sie zmienialy dynamicznie, a wiec inaczej niz w studiu, wiec i wyniki poszczegolnych uczestnikow beda sie roznic. W tym konkretnym wypadku podzial na ten czy inny sprzet nie bedzie mial wiekszego znaczenia. Takze stosowanie aparatow z cropem i dlugimi obiektywami nie bedzie problemem, bo odejscie jest praktycznie nieograniczone. Na te zajecia sa jeszcze wolne miejsca. Chetni moga sie zglaszac na adres: warsztaty@hensesl.pl
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Aaaa, bo zapomnialem przypomniec wpisowe - 30zl.
    Ostatnio edytowane przez rorochch ; 15-04-2010 o 09:52 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rorochch Zobacz posta
    warsztaty@hensesl.pl
    Już wiem dlaczego nie dostałem nigdy odpowiedzi Ja pisałem na warsztaty@hensel.pl
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Sorry, wlasciwy adres to oczywiscie: warsztaty@hensel.pl

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Sa jeszcze wolne miejsca na sobotnie warsztaty studyjne - 2 miejsca na zajecia "packshooty" na godzine 11 do 15 i jedno wolne na plener w godz. 16-20. W razie
    zlej pogody zajecia alternatywnie odbeda sie w studiu. Zgloszenia prosze kierowac na
    adres: warsztaty@hensel.pl

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów