Luz, jakoś zbytnio się nie przejąłem. Swoje wiem i wg mnie mój workflow którego celem jest wykonanie, obrobienie i uzyskanie standardowych zdjęć jest dobry.
I słusznie, swoją drogą jakby Sergiusz był taki Horowitz to by tu nie błyskał ripostami, tylko na...bo ja wiem jakiś grubych wernisażach :wink:
Dobra, to dla odmiany może o warsztatach? :rolleyes:
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Nie przepadam za wernisażami i chodzę w zasadzie tylko do jednej galerii. Jeśli tak bardzo to cię interesuje to dostaje zaproszenia z całego kraju i na te najgrubsze też. Co do Horowitza to owszem jego wystawa w Zachęcie gdzieś w drugiej połowie lat osiemdziesiątych rzuciła mnie na kolona. Po ostatnich dokonaniach opublikowanych w Vivie jest nie tyle gorzej co bardzo marnie. Tak, że proszę waż ostrożniej słowa, i staranniej dobieraj nazwiska których używasz do porównań mojej skromnej osoby.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Panowie, a moze tak przeniesiecie sie z tym do Hydeparku? Ktos podzielil forum na odpowiednie dzialy i mial w tym jakis cel...
dobra dobra nie kopać się
co na temat warsztatów ? bo jestem zainteresowany
kiedy , gdzie i za ile?
czy w ta sobote tez będą, jak tak to jabym się pisał jakby były dla kropowców.
Kargulo, kursy sa sprofilowane pod roznych uzytkownikow (canon, nikon, inne marki, crop i pelna klatka, poczatkujacy, zaawansowani), w te sobote 17.04 mamy zajecia w grupie mieszanej - crop, pelna klatka, rozne marki aparatow. Zajecia poswiecone sa pracy z generatorami mobilnymi w plenerze. Warunki na planie zdjeciowym beda sie zmienialy dynamicznie, a wiec inaczej niz w studiu, wiec i wyniki poszczegolnych uczestnikow beda sie roznic. W tym konkretnym wypadku podzial na ten czy inny sprzet nie bedzie mial wiekszego znaczenia. Takze stosowanie aparatow z cropem i dlugimi obiektywami nie bedzie problemem, bo odejscie jest praktycznie nieograniczone. Na te zajecia sa jeszcze wolne miejsca. Chetni moga sie zglaszac na adres: warsztaty@hensesl.pl
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aaaa, bo zapomnialem przypomniec wpisowe - 30zl.
Ostatnio edytowane przez rorochch ; 15-04-2010 o 09:52 Powód: Automerged Doublepost
Już wiem dlaczego nie dostałem nigdy odpowiedziJa pisałem na warsztaty@hensel.pl
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Sorry, wlasciwy adres to oczywiscie: warsztaty@hensel.pl
Sa jeszcze wolne miejsca na sobotnie warsztaty studyjne - 2 miejsca na zajecia "packshooty" na godzine 11 do 15 i jedno wolne na plener w godz. 16-20. W razie
zlej pogody zajecia alternatywnie odbeda sie w studiu. Zgloszenia prosze kierowac na
adres: warsztaty@hensel.pl