Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: [Bydgoszcz] Photo Day 10.0: Zespół Szkół Elektronicznych

Domyślnie [Bydgoszcz] Photo Day 10.0: Zespół Szkół Elektronicznych

17 kwietnia 2010 o 12.00 zapraszamy pasjonatów fotografii na kolejną akcję z cyklu Photo Day. Tym razem temat nietypowy - Zespół Szkół Elektronicznych.

16 i 17 kwietnia w Bydgoskim Elektroniku odbędą się Drzwi Otwarte. Gimnazjaliści z opiekunami zwiedzą w piątek pracującą szkołę, a w sobotę będą mogli ją sfotografować i wziąć udział w ciekawej grze. To taki Mini Photo Day dla kandydatów na elektroników i informatyków.

Fotodejowcy będą mogli spenetrować wnętrza Elektronika od godziny 12. To nowość w cyklu. Nigdy jeszcze nie odwiedzaliśmy szkoły. Organizatorzy przygotowali wiele obiektów do fotografowania. Oprócz typowych klas zobaczymy zaawansowane pracownie komputerowe, laboratoria elektroniczne wszelakiej maści, pełne fascynujących przyrządów (sterowników, mierników, "bebechów" elektronicznych sprzętów znanych nam z życia codziennego), zarówno nowoczesnych, jak i sięgających podstaw historii elektroniki. Na pewno będzie to nieoceniona okazja, by poeksperymentować z makrofotografią! Każdy uczestnik otrzyma mapę gry PhotoDay 10.0 , która poprowadzi go do ukrytych atrakcji. Będzie Złota Rybka, fotel dyrektora, zakuty łeb, szkolna trąba, boks interaktywny i wiele innych.

Nie ominiemy oczywiście studia Ajpi TV - telewizji, która przygotowuje wideorelacje z naszych Photo Dayów. Warto zabrać obiektyw do zdjęć makro. Wiele urządzeń elektronicznych będzie pozowało bez … obudowy.

źródło:http://www.mmbydgoszcz.pl/5553/2010/...?category=news

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Najs idea, szkoda że wyprawiam wtedy urodziny w Poznaniu Następny PhotoDay w plecy...

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Najs idea, szkoda że wyprawiam wtedy urodziny w Poznaniu Następny PhotoDay w plecy...
    No masz, znowu pech... :-D
    Organizatorzy powinni ustalać terminy z miclesem!
    C-F-K - forever

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No narzekam na sytuację, a nie na organizację, przestańcie mi już dokuczać nooo :P

Coś już napisał Awatar SeaMan
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

informacje o PD zawsze mi gdzieś umykają albo czytam je w piątek wieczorem bądź w sobotę o 11.30 może by założyć jeden wątek o PD w Bydgoszczy wtedy można sobie zrobić subskrypcje i tyle
    450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Już proponowałem w poprzednim wątku o PD, ale jak widać...

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jak się zdecydujesz, to się załapiesz Micles
    http://www.zse.bydgoszcz.pl/si/news1.html

czyli przełożone za tydzień.
    Pewnie też się zjawię (w sumie w ten weekend nie dałbym rady) - z tym, że osobiście raczej mnie interesuje wizyta bardziej... towarzyska powrót na stare śmieci.
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Organizatorzy powinni ustalać terminy z miclesem!
    Zadziałałem gdzie trzeba i przełożyli.

Pewnie będę w takim razie.

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fICHU Zobacz posta
    Pewnie też się zjawię (w sumie w ten weekend nie dałbym rady) - z tym, że osobiście raczej mnie interesuje wizyta bardziej... towarzyska powrót na stare śmieci.
    Szkoda że na maj nie przełożyli...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Szkoda że na maj nie przełożyli...
    W maju będzie pewnie następny

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów