Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Test C 28 1.8 na optycznych, a wasze odczucia

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    ...
    O ile w wielu kwestiach można się w mniejszym lub większym stopniu z testującymi zgodzić to są dwie kwestie, z którymi zgodzić się nie mogę. Pierwsza to mydło na 1.8, nie wiem jaki to był egzemplarz, ale mój na 1.8 o ile demonem ostrości nie jest to ja uważam, że jest w pełni używalny. Tak jak mówię, być może kwestia egzemplarza.

...
    Na photozone.de 28/1.8 też wypadło kiepściutko...

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Na photozone.de 28/1.8 też wypadło kiepściutko...
    Recenzja na stronie Canona:

http://www.the-digital-picture.com/

też jest dość powściągliwa.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Bardziej chodzi mi o odczucia użytkowników tego szkła w stosunku do tego co napisali w teście, a nie porównywanie do innych testów.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uzależniony

Domyślnie

Bardziej chodzi mi o odczucia użytkowników tego szkła w stosunku do tego co napisali w teście, a nie porównywanie do innych testów.
    No więc obiektyw testach wypada słabo, ale jego użytkownicy są mimo to zadowoleni, bo... nie mają specjalnie wyboru.

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

No więc obiektyw testach wypada słabo, ale jego użytkownicy są mimo to zadowoleni, bo... nie mają specjalnie wyboru.
    Jak masz tutaj bzdury pisać to sobie daruj. Nie wnosisz nic konkretnego swoimi wypowiedziami do tego tematu. Założenia tematu są jasno określone i jeśli nie potrafisz tutaj napisać nic na temat to zamilknij.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uzależniony

Domyślnie

Jak masz tutaj bzdury pisać to sobie daruj. Nie wnosisz nic konkretnego swoimi wypowiedziami do tego tematu. Założenia tematu są jasno określone i jeśli nie potrafisz tutaj napisać nic na temat to zamilknij.
    Miałem ten obiektyw krótko - używałem go wtedy na 400D. Ostrość na 1.8 i 2.0była dla mnie niezadowalająca - na tyle, że sprzedałem. Kupiłem 35/2. Cudów też nie ma. Takie są moje odczucia. Może być?

Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Miałem ten obiektyw krótko - używałem go wtedy na 400D. Ostrość na 1.8 i 2.0była dla mnie niezadowalająca - na tyle, że sprzedałem. Kupiłem 35/2. Cudów też nie ma. Takie są moje odczucia. Może być?
    Jak najbardziej, to dla mnie jakiś konkret, opinia kogoś kto to szkło miał i w jakiś sposób się ustosunkował do testu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Podkreślę tylko jedno co mnie najbardziej szokuje w tym teście, a mianowicie AF. Naprawdę jak nawet musiałbym na siłę szukać dziury w całym jeśli chodzi o jakąkolwiek cechę pracy AFa to bym nie znalazł.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 12-04-2010 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów