Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Test C 28 1.8 na optycznych, a wasze odczucia

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Jak masz tutaj bzdury pisać to sobie daruj. Nie wnosisz nic konkretnego swoimi wypowiedziami do tego tematu. Założenia tematu są jasno określone i jeśli nie potrafisz tutaj napisać nic na temat to zamilknij.
    Miałem ten obiektyw krótko - używałem go wtedy na 400D. Ostrość na 1.8 i 2.0była dla mnie niezadowalająca - na tyle, że sprzedałem. Kupiłem 35/2. Cudów też nie ma. Takie są moje odczucia. Może być?

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Miałem ten obiektyw krótko - używałem go wtedy na 400D. Ostrość na 1.8 i 2.0była dla mnie niezadowalająca - na tyle, że sprzedałem. Kupiłem 35/2. Cudów też nie ma. Takie są moje odczucia. Może być?
    Jak najbardziej, to dla mnie jakiś konkret, opinia kogoś kto to szkło miał i w jakiś sposób się ustosunkował do testu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Podkreślę tylko jedno co mnie najbardziej szokuje w tym teście, a mianowicie AF. Naprawdę jak nawet musiałbym na siłę szukać dziury w całym jeśli chodzi o jakąkolwiek cechę pracy AFa to bym nie znalazł.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 12-04-2010 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów