BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Sebcio, wskaż mi dokładnie w którym miejscu napisałem, że każdy żołnierz to narkoman!!
Sebcio, ale obejrzałeś to Video z dźwiękiem i z napisami? Jeżeli strzelec nie brał narkotyków, to znaczy, ze jest chory psychicznie, innych możliwości nie ma. Przecież gość chciał ich dobić, sprawiało mu to przyjemność...
Kolaj, 3 posty w tym wątku, wszystkie nie na temat. Aspirujesz aby zostać zastępcą Viteza?
Hydepark powinien dopuszczać wszelkie dyskusje, nie tylko te związane z fotografią. Stanowimy społeczność, która, jak obrazuje ten wątek, czasem ma ochotę podyskutować na tematy nie związane z fotografią i to koniecznie we własnym gronie.
Nei wiem ilu forumowiczów było w wojsku. Ja byłem. Miałem wątpliwą przyjemność służenia w połowie lat 80-tych. Między innymi kilka miesięcy przedreptałem wokół jakichś tajnych obiektów jako wartownik. Na odprawach przed wartą najpierw odpytywano nas na wyrywki z regulaminu służby wartowniczej i procedury użycia broni, a potem nieoficjalnie instruowano - Jeżeli ktoś wejdzie w "strefę", to strzelajcie tak, żeby zabić, bo inaczej prokurator zrobi wszystko, aby was wsadzić, a tak tylko wasza wersja wydarzeń będzie rozpatrywana. Nie ma świadków, nie ma innych wersji. Prawdopodobnie temu kolesiowi z Apacza też taki szkolenie zrobiono. Ja miałem to szczęście, że jedyne strzelania odbyłem na strzelnicy. On niestety wdepnął w prawdziwą wojnę.
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!