Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: dobry sklep foto z krakowa??

Dopiero zaczyna Awatar damian.j.

Domyślnie

ja kupowałem w d-photo sigme 70-200 i wszystko spoko super kontakt miła obsługa ale musiałem trochę poczekać i kilka razy się tam przejść zanim mi go sprowadzili, bo jakoś się im zapominało czy coś, przynajmniej wtedy cenę mieli najniższą w krakowie, wiec może co dostali sztukę to ją sprzedawali a ja za późno przychodziłem nie wiem...
    no i polecam też ten na studenckiej tak kupowałem kita, i wszystko było bardzo szyko sprawnie i tanio no i obsługa bardzo miła
    Pozdrawiam serdecznie z Ćwiklic 49.97°N, 18.98°E
    i zapraszam gorąco na:
    djfoto.up.pl - moja galeria
    www.kalendarium.up.pl - Kalendarium Astronomiczno Fizyczne
    www.altair.up.pl - Pszczyński Klub Astronomiczny ALTAIR

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

W prawdzie nic nie kupiłem w fotocyfrze na Karmelickiej, ale byłem tam pooglądać aparaty i obiektywy, i bez problemu bawiłem się nimi kilkanaście minut, a Sprzedawca cierpliwy był jak nie wiem co
    Bardzo to było profesjonalne i miłe
    Zatem polecam
    Fiu fiu

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Fotocyfra na Karmelickiej. Bardzo fajne i konkretne chłopaki. Polecam ich właśnie.

Domyślnie

Fotopanorama daje gwarancje na 2 lata na obiektywy, ale UWAGA!!!! tylko na paragon. Przy wzięciu faktury, gwarancja jest roczna. Kupiłem u nich w maju 2008 obiektyw 10-22 i byłem pewien że ma 24 miesiące gwarancji. A ponieważ zmieniam na ff, poszedł do ludzi. No i jak chciałem potwierdzić te 24 mies to okazało się ze nie ma Przy zakupach u nich, sprzęt moga sprawdzić(tablice tertowe itd) za free(mają to na strronie opisane) - fajna rzecz jak samodzielnie nie potrafi się sprawdzić, a chce się mieć pewność.
    Polecam też studencką-chyba mają największy wybór sprzętu. UWAGA PRZYJMUJĄ PŁATNOŚĆ KARTĄ, co nieczęsto sie zdarza ale wtedy towar droższy o 2%. Studencka też kiedyś prowadziła komis.
    Z fotocyfrą z karmelickiej mieszane uczucia. Zamówiłem u nich obiektyw i lampę, mieli zadzwonić jak będa mieli na stanie i do dziś nikt nie zadzwonił. Zdecydowanie wybór najmniejszy, ale ceny najniższe z całej trójki.
    Ciekawą opcją jest też sieć rtveuroagd. Raty 30x0% - to dla chcących, ale nie posiadających. ALE UWAGA - ceny na niektóre rzeczy KOSMICZNE!!! 24-105/4L prawie 4500!!!! ZDzierstwo. No ale jak mowi kumpel, masz za to raty...Droższego sprzętu oczywiście nie mają na stanie. Z zamówieniami to różnie. Ale przychodzi 1 sztuka, więc o testowaniu to za bardzo nie ma co marzyć...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

skura, z EURORTV AGD nie do konca cena kosmiczna, kupiłem tam 5D2 za cenę najniższą wówczas, oprócz tego że nie było nigdzie indziej- fakt była "promocja"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

d-photo pl.getta super obsługa można pogadać na temat ...i ja też tam byłem i kupiłem polecam

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Fotocyfra, jest z kim i o czym pogadać.
    Sprzęt można pomacać ile się chce.
    I cenę poważnie negocjować

polecam!
    Fiu fiu

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

zmieniam zdanie o fotopanoramie, jeszcze raz zaryzykowałem z uwagi, ze cenę mi najlepszą dali i pozytyw pełny szybko sprawnie i na temat. Może miejsce zmienili to i jakość usług też..

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    A na nie polecam sklepu Fotopanorama. Poza notorycznym poślizgiem i obiecywaniem, ze jutro, jutro, jutro, brakiem kontaktu (zaraz zadzwonie lub odpisze na gg może trwać i 2 tygodnie) sprzedano mi dwuletnia 135L sciorana, porysowaną jako ... nową. Potem było udawanie, ze nie wiedzieli itp tlumczenia.Reklamacja 50/1.4 trwała przez nich ok 1.5 miesiaca. Filtr reklamowalem tez przelezal u nich 2 miechy i nic. Byla jeszcze ostrzejsza jazda lecz ją przemilczę. Krótko: kupiłem tam większość mojego sprzętu, a byłem coraz gorzej traktowany. Zostawilem u nich kilkadziesiąt tysiecy, a zlewali mnie jak gowniarza.poza tym nie wiem jaki to sprzet mają w wiekszej ilości skoro poza filtrami wszystko co kupowałem było na zamowienie i zawsze mieli tylko tę jedną, jedyną sztukę, zero wyboru. Chciałbym jednak zastrzec iż te wszystkie incydenty miały miejsce od 2006 do około połowy 2009 kiedy to kupiłem u nich 24L z walniętym AF. Całkiem możliwe, ze od tej pory się pozmieniało. Po co jednak ryzykować skoro wokół tylu sprzedawców i bez żadnych ściem, mają towar na półkach, że o sklepach internetowych nie wspomnę.
    Ja z kolei polecam fotopanoramę. Zawsze mogłem wynegocjować rabat, sprawdzić sprzęt. Jak mi upadła Tokina to załatwili mi naprawę na gwarancji pomimo ewidentnego uszkodzenia mechanicznego. Jak kupowałem 7D i chciałem jeszcze drugi aku, a nie mieli na stanie to wyciągnęli z innego body i nie było problemu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    zmieniam zdanie o fotopanoramie, jeszcze raz zaryzykowałem z uwagi, ze cenę mi najlepszą dali i pozytyw pełny szybko sprawnie i na temat. Może miejsce zmienili to i jakość usług też..
    Może masz rację, ale ja wszystko kupowałem na Sławkowskiej. Fajnie, że zmieniłeś o nich zdanie.
    Ostatnio edytowane przez kuzi4 ; 06-04-2010 o 20:10 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Sraków

Domyślnie

trochę czasu od założenia wątku minęło .. czy fotocyfra to sklep, któremu można nadal zaufać ?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów