Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: dobry sklep foto z krakowa??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

trochę za bardzo się wymądrzają jak na mój gust (z definicji klient jest dla nich debilem)

Dopiero zaczyna Awatar subbar
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    trochę za bardzo się wymądrzają jak na mój gust (z definicji klient jest dla nich debilem)
    w istocie to samo odczułem w chwili kiedy nie byłem zdecydowany(myślałem jednak że może faktycznie mięli rację chwaląc 50 1.4 jako pancerne szkło), który obiektyw wybrać, jednak przy zakupie i wyborze obiektywu fachowo pokazywali mi rzeczy na które bym uwagi nie zwrócił. Z pewnością dają odczuć klientowi iż są górą i wiedzą lepiej. Czyli do marży i wysokich cen dochodzi stosunek do niezdecydowanego/niekupującego - klienta na minus.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja ostatnio w foto cyfrze kupiłem T 70-300. Bardzo miła obsługa. Mogłem protestować kilka i nawet wyjść na podwórko przed sklep bez obstawy, co dla mnie fajne. Cena też była Ok, jak na stronie, tyle se płatność tylko gotówką.
    Jakiś czas później poszedłem przymierzyć T 17-50, testowałem kilka, też mogłem wyjść, dali mi nawet focus test chart. Nie zdecydowałem się na zakup u nich, sztuki były w sumie bez mydla, ale nie trafiały dobrze. Jedyne co mnie rozbawilo to to, że Pan (był inny niż jak kupowałem tele) próbował mi wymawiać, ze skoro przez Lv jest ok to nie ma problemu ;-) Tylko jak ja bym chciał robić przez Lv to bym sobie kompakt kupił ;-) I tym oto tekstem zakończyliśmy ;-)
    Tak czy owak dla mnie sklep OK, tym bardziej ze ceny mają bardzo konkurencyjne :-)

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów