Ja polecam www.fotoplus.pl bardzo miła obsługa, zero problemów.
Ja polecam www.fotoplus.pl bardzo miła obsługa, zero problemów.
Mi się udało w rtv euro agd wyrwać 550d + C 18-135 z najtańszą cenę na rynku w tamtym momencie i ratami 0%ale prawda jest taka, że niektóre ceny rzeczywiście są dziwnie, przynajmniej dla mnie konstruowane, pewnie wynika to ze specfiki zakupów tego moloha. Swego czasu, nie pamiętam już dokładnie o jakie konkretnie modele chodziło, ale był tak, że body + obiektyw w zestawie kosztowało znacznie więcej niż te dwa same produkty kupione u nich oddzielnie, co wg mnie jest lekka paranoją, no ale.
Na studenckiej też robiłem zakupy - złego słowa, no może poza tym, że czasami są kolejki
Fotopanorama - kupowałem jakieś drobne akcesoria, bez problemów.
a ja kupowałem w sklepie przy akademii rolniczej, nie pamiętam jak się nazywa - polecam, kupiłem tam kilka szkieł w dobrej cenie.
co do foto-cyfry nadal działa i wygląda na to, że ma się dobrze.
sprzęt foto kupowałem od zawsze w "fotopanoramie", ale po ostatnich zmianach właściciela, nastaniu "kierownika" sklepu, chyba im się troszkę w głowach poprzewracało...
na obiecankach kończyło się w przypadku obu wizyt, podczas których chciałem zrobić zakupy.
od niedawna kupuję z foto-cyfrze i jestem naprawdę zadolony
w fotoplusie natomiast nigdy zakupów nie robiłem, ale mam kilku znajomych, którzy sobie ten sklep chwalą
Kupowałem ostatnio 5d mk II w foto-beta ( d-photo ) Można zostawić sprzęt w rozliczeniu, co uczyniłem oddając moją jedyneczkę mark II N. Sklep warty polecenia - ceny niskie, obsługa bardzo fajna, sprzęt bez zarzutu
ja darowałem sobie stacjonarne sklepy. teraz jak czegoś potrzebuję to włażę do nich na stronę
http://www.cyfrowe.pl/. nie mam czasu ani nerwów do łażenia po normalnych sklepach i słuchania
wymądrzającej się na każdym kroku obsługi. mierzi mnie to.