Czacha, jak się teraz edytuje posty? Guzik "edit" zniknął a zmiany jakoś następują. To chyba niezbyt uczciwe, żeby zmieniać czyjeś posty, nie zostawiając po tym śladu. Nasze posty świadczą o nas samych, takie zachowanie uważam za nie fair.
Czacha, jak się teraz edytuje posty? Guzik "edit" zniknął a zmiany jakoś następują. To chyba niezbyt uczciwe, żeby zmieniać czyjeś posty, nie zostawiając po tym śladu. Nasze posty świadczą o nas samych, takie zachowanie uważam za nie fair.
Jarek
Ustrzegam brosne przed banem.. a i my bedziemy mieli zabawniej i moze w koncu doczekamy sie zdjecWybaczcie
![]()
Widzisz, ja tylko proszę o konsekwentną sprawiedliwość. Kiedyś obskoczylem od Viteza za to, że napisałem "****"*. Nie było dalszej dyskusji i dostosowałem się z pokorą. A teraz ktoś wyzywa mnie od chamów, a Ty w ramach reakcji "Spadaj chamie !!!" edytujesz po cichu na "a sio". Wybacz więc, że spytam wprost: czy poziom wymiaru sprawiedliwości zależy teraz od wyposażenia w macicę?
* tak, dostrzegam swoją recydywę i posłusznie poddam się karze. W końcu i tak nie ja na tym forum zadaję pytania, więc wiele nie stracę.
Jarek
Roznica pomiedzy mna a Vitezem polega na tym, ze ja nie banuje za zadkiKazdy orze jak moze i uwaza to za stosowne byle zgodnie z regulaminem.
Jarku, jesli czujesz sie urazony tym ze nazwala Cie tak a nie inaczej daj znac - zostana za to wlepione punkty i 500zł![]()
Sęk w tym, że ten regulamin ma w takim razie bardzo ruchome reguły. Nigdy nie miałem Vitezowi za złe; ukarał, uzasadnił punktem regulaminu i po krzyku. Mało przyjemnie zrobiło mi się dopiero, gdy wyedytowaleś tamten post.
Ja nie mam za co czuć się urażony. Wiem co potrafię, nie muszę wypisywać na forach za ile zamierzam pracować, wiem też jaki kupić sprzęt, żeby osiągnąć potrzebny mi efekt. Gdyby coś podobnego napisał mi ktoś o kim wiadomo, że wie od której strony trzymać aparat, to pewnie bym się przejął. Gdyby napisał to ktoś, którego pracę szanuję, pewnie zacząłbym kombinować, co zrobiłem źle. Ale tutaj standardowo psy szczekają, karawana jedzie dalej. Dopiero, gdy nadzorca zamiast nadzorować tuszuje po cichu sprawę to daję znać, że coś jest jednak nie tak. EOT.
Jarek
W regulaminie nie ma listy slow za ktore sa kary.. ja za stosowne uznalem wyedtyowanie jej wypowiedzi oraz napisane prosby o nie obrazanie innych uzytkownikow.
Jesli masz zastrzezenia zlgos to prosze do Hazana.
EOT
Wymagasz szacunku a sama co chwilę częstujesz nas prostackim zachowaniem. To nie stawka przez Ciebie podana wywołała tu rozbawienie, bo taka stawka nie jest niczym szczególnym, to Warszawska średnia, śmieszne jest to że masz już wymyślone stawki a sprzętu ani zdjęć nim zrobionym nie bardzo. Nie wiesz nawet jaki ten sprzęt kupić. Wypisujesz różne bzdury, wyśmiewasz się z warsztatów ślubnych po czym okazuje się że chciałaś się na nie zapisać, doradzasz w sprawie sprzętu sama nie wiedząc co kupić, wypisujesz dyrdymały na temat czyjejś pracy kiedy za Tobą nie stoi żadne portfolio. To wszystko sprawia że Twoja obecność tutaj jest traktowana tak a nie inaczej, mnie to w sumie bawi, jesteś takim miejscowym folklorem, ale nie oczekuj że będziesz traktowana poważnie skoro sama poważnie się nie zachowujesz. Konkludując, działajcie dalej obywatelko brosna, ku uciesze gawiedzi.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący