Strona 558 z 1000 PierwszyPierwszy ... 58458508548556557558559560568608658 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 571 do 5 580 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czacha, jak się teraz edytuje posty? Guzik "edit" zniknął a zmiany jakoś następują. To chyba niezbyt uczciwe, żeby zmieniać czyjeś posty, nie zostawiając po tym śladu. Nasze posty świadczą o nas samych, takie zachowanie uważam za nie fair.
    Jarek

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ustrzegam brosne przed banem.. a i my bedziemy mieli zabawniej i moze w koncu doczekamy sie zdjec Wybaczcie

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widzisz, ja tylko proszę o konsekwentną sprawiedliwość. Kiedyś obskoczylem od Viteza za to, że napisałem "****"*. Nie było dalszej dyskusji i dostosowałem się z pokorą. A teraz ktoś wyzywa mnie od chamów, a Ty w ramach reakcji "Spadaj chamie !!!" edytujesz po cichu na "a sio". Wybacz więc, że spytam wprost: czy poziom wymiaru sprawiedliwości zależy teraz od wyposażenia w macicę?

* tak, dostrzegam swoją recydywę i posłusznie poddam się karze. W końcu i tak nie ja na tym forum zadaję pytania, więc wiele nie stracę.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

"Dziecko trzeba nauczyc plywac, a Pan mu chce rzucac caly czas kola ratunkowe?"

A taki mi sie cytat przypomnial z Dnia Swira

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Roznica pomiedzy mna a Vitezem polega na tym, ze ja nie banuje za zadki Kazdy orze jak moze i uwaza to za stosowne byle zgodnie z regulaminem.

Jarku, jesli czujesz sie urazony tym ze nazwala Cie tak a nie inaczej daj znac - zostana za to wlepione punkty i 500zł

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Roznica pomiedzy mna a Vitezem polega na tym, ze ja nie banuje za zadki Kazdy orze jak moze i uwaza to za stosowne byle zgodnie z regulaminem.
    Sęk w tym, że ten regulamin ma w takim razie bardzo ruchome reguły. Nigdy nie miałem Vitezowi za złe; ukarał, uzasadnił punktem regulaminu i po krzyku. Mało przyjemnie zrobiło mi się dopiero, gdy wyedytowaleś tamten post.

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Jarku, jesli czujesz sie urazony tym ze nazwala Cie tak a nie inaczej daj znac - zostana za to wlepione punkty i 500zł
    Ja nie mam za co czuć się urażony. Wiem co potrafię, nie muszę wypisywać na forach za ile zamierzam pracować, wiem też jaki kupić sprzęt, żeby osiągnąć potrzebny mi efekt. Gdyby coś podobnego napisał mi ktoś o kim wiadomo, że wie od której strony trzymać aparat, to pewnie bym się przejął. Gdyby napisał to ktoś, którego pracę szanuję, pewnie zacząłbym kombinować, co zrobiłem źle. Ale tutaj standardowo psy szczekają, karawana jedzie dalej. Dopiero, gdy nadzorca zamiast nadzorować tuszuje po cichu sprawę to daję znać, że coś jest jednak nie tak. EOT.
    Jarek

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

W regulaminie nie ma listy slow za ktore sa kary.. ja za stosowne uznalem wyedtyowanie jej wypowiedzi oraz napisane prosby o nie obrazanie innych uzytkownikow.

Jesli masz zastrzezenia zlgos to prosze do Hazana.

EOT

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brosna Zobacz posta
    a gdzie tu masz rodzaj meski?
    tak? na prawde? bo ja mysle ze jestes w bledzie. I moze Cie smieszyc, ja sobie moge podac ile chce, jesli Ci zal, to masz kolego duzy problem ze soba. Nie powinnam tego pisac, ale coz co mi tam, zwykla polska zwisc nieudacznika pracujacego na zmywaku w UK
    Wymagasz szacunku a sama co chwilę częstujesz nas prostackim zachowaniem. To nie stawka przez Ciebie podana wywołała tu rozbawienie, bo taka stawka nie jest niczym szczególnym, to Warszawska średnia, śmieszne jest to że masz już wymyślone stawki a sprzętu ani zdjęć nim zrobionym nie bardzo. Nie wiesz nawet jaki ten sprzęt kupić. Wypisujesz różne bzdury, wyśmiewasz się z warsztatów ślubnych po czym okazuje się że chciałaś się na nie zapisać, doradzasz w sprawie sprzętu sama nie wiedząc co kupić, wypisujesz dyrdymały na temat czyjejś pracy kiedy za Tobą nie stoi żadne portfolio. To wszystko sprawia że Twoja obecność tutaj jest traktowana tak a nie inaczej, mnie to w sumie bawi, jesteś takim miejscowym folklorem, ale nie oczekuj że będziesz traktowana poważnie skoro sama poważnie się nie zachowujesz. Konkludując, działajcie dalej obywatelko brosna, ku uciesze gawiedzi.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    To nie stawka przez Ciebie podana wywołała tu rozbawienie, bo taka stawka nie jest niczym szczególnym, to Warszawska średnia
    Chyba czas zmienić miejsce zamieszkania
    I warszawska piszemy z małej litery, ale to już się czepiam :P
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Domyślnie

przenieście te brudy do pralni

Strona 558 z 1000 PierwszyPierwszy ... 58458508548556557558559560568608658 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów