Strona 557 z 1000 PierwszyPierwszy ... 57457507547555556557558559567607657 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 561 do 5 570 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brosna Zobacz posta
    wiesz co, w sumie to pisze do wszystkich, ja sie nie smieje ze ktos bierze 500 zl za sesje, jego sprawa sa ludzi ktorzy biora tez duzo wiecej niz 3,5k jesli tylko znajda ludzi ktorzy im za to zaplaca ich sprawa... jesli tylko maja czy nie maja umiejetnosci ale potrafia sprzedac to co robia. Widze ze odzywa sie ty typowe polaczkowate zapyzienie, nieie wspiminajac juz o elementarnym braku szacunku dla kobiet.
    Kobiety zwykle nie używają rodzaju męskiego pisząc o sobie.
    A jeśli chodzi o stawki, to nie sztuka "brać 5k". Sztuką jest robić w tej sytuacji przynajmniej 50 ślubów rocznie, a nie 5, z czego 3 u koleżanek. No i jeszcze ten drobiazg, że jak klient sporo płaci, to zwykle wie za co...
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

wiesz co, w sumie to pisze do wszystkich, ja sie nie smieje ze ktos bierze 500 zl za sesje, jego sprawa sa ludzi ktorzy biora tez duzo wiecej niz 3,5k jesli tylko znajda ludzi ktorzy im za to zaplaca ich sprawa... jesli tylko maja czy nie maja umiejetnosci ale potrafia sprzedac to co robia. Widze ze odzywa sie ty typowe polaczkowate zapyzienie, nieie wspiminajac juz o elementarnym braku szacunku dla kobiet.
    Chcialyscie rownouprawnienia?
    A tak na powaznie to nie odzywalem sie do tej pory bo twoje wypowiedzi wygladaly mi na jedna wielka prowokacje.
    Z twoich wypowiedzi wynika ze raczej nie masz wielkiego doswiadczenia wiec tak jak i innych smieszy mnie podana kwota 3.5k za slub.
    I nie chodzi tu o brak szacunku.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Kobiety zwykle nie używają rodzaju męskiego pisząc o sobie.
    A jeśli chodzi o stawki, to nie sztuka "brać 5k". Sztuką jest robić w tej sytuacji przynajmniej 50 ślubów rocznie, a nie 5, z czego 3 u koleżanek. No i jeszcze ten drobiazg, że jak klient sporo płaci, to zwykle wie za co...
    a gdzie tu masz rodzaj meski?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Chcialyscie rownouprawnienia?
    A tak na powaznie to nie odzywalem sie do tej pory bo twoje wypowiedzi wygladaly mi na jedna wielka prowokacje.
    Z twoich wypowiedzi wynika ze raczej nie masz wielkiego doswiadczenia wiec tak jak i innych smieszy mnie podana kwota 3.5k za slub.
    I nie chodzi tu o brak szacunku.
    tak? na prawde? bo ja mysle ze jestes w bledzie. I moze Cie smieszyc, ja sobie moge podac ile chce, jesli Ci zal, to masz kolego duzy problem ze soba. Nie powinnam tego pisac, ale coz co mi tam, zwykla polska zwisc nieudacznika pracujacego na zmywaku w UK
    Ostatnio edytowane przez brosna ; 19-03-2010 o 19:51 Powód: Automerged Doublepost

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

brosna, juz dawno powinnas zalapac, ze do czasu gdy nie przedstawisz nam zdjec ktore robisz bedziesz traktowana po prostu jak typowy fotoziutek i troll - Ciebie to ni ziebi ni grzeje zapewne, nas rowniez, ale pogodz sie z owym odbiorem Twojej osoby jakiekolwiek plci by nie byla.. lub pokaz w koncu fotki by wszystkim zamknely sie jadaczki

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    brosna, juz dawno powinnas zalapac, ze do czasu gdy nie przedstawisz nam zdjec ktore robisz bedziesz traktowana po prostu jak typowy fotoziutek i troll - Ciebie to ni ziebi ni grzeje zapewne, nas rowniez, ale pogodz sie z owym odbiorem.. lub pokaz w koncu fotki by wszystkim zamknely sie jadaczki
    Czacha, ok. Tylko chce powiedziec i podkreslic jeszcze jedna rzecz na koniec, kazdy moze brac za zdjecia ile chce. Ja napisalam tyle ile napisalam. Nie rozumiem atakow na moja osobe. Zycie zweryfikuje i nikt nie musi wyrzywac na mnie swoich flustracji.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a gdzie tu masz rodzaj meski?
    Aby wybor byl bez kompromisow musialbym kupic 1Ds
    Chcesz więcej?
    Resztę napisał Czacha. Troll jesteś i tyle. A szacunek to się zdobywa dorobkiem, nie macicą.
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Chcesz więcej?
    Resztę napisał Czacha. Troll jesteś i tyle. A szacunek to się zdobywa dorobkiem, nie macicą.
    [a sio!]!!!

Dopiero zaczyna Awatar Drogis
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja bym tylko delikatnie zaproponował rozmówcom poluzowanie kucyków. Nie ma co się spinać przy takich błahostkach.

Jeżeli Brosna chce brać 3,5k za ślub to nikt jej przecież nie zabroni. Prędzej czy później rynek zweryfikuje te ceny. Są oczywiście ludzie, którzy są w stanie zapłacić tyle, a nawet więcej. Kumpel z roboty za zdjęcia ze swojego ślubu, (full-opcja, czyli przygotowania, ceremonia, wesele, dwa plenery i możliwe, że coś jeszcze), łącznie z wydrukowaniem, zapłacił blisko 5k. Zdjęcia ładne, wszyscy zadowoleni. Tyle tylko, że fotograf był podobnych z tych najlepszych w mieście, na co pracował zapewne długie lata.

Ciekawe, czy jak sprzedam nerkę, starczy mi na eLkę?

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

prosze bez wyzwisk i o sprzecie, bynajmniej nie rozrodczym

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Brosna zaprezentuj swoje portfolio i ludzie zaczna sie traktowac powaznie , to normalne na tego typu forum , chyba 13 lat nie masz zeby nie zdawac sobie z tego sprawy
    no comment...

Strona 557 z 1000 PierwszyPierwszy ... 57457507547555556557558559567607657 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów