wszystko sie zgadza oprócz tych "kilku złotych", pewnie trzeba by przeliczyć x 1000
wszystko sie zgadza oprócz tych "kilku złotych", pewnie trzeba by przeliczyć x 1000
dowiedz sie koniecznie. z przelicznikiem tak tylko strzeliłem bo kiedyś dopytywalem sie w Warszawie w Centrum Olimpijskim. mają taki fajny kręcony chodnik zamiast schodów, Stawka 800 euro za dzień. Już dalej o szczegóły nie pytalem
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak wogóle jeśłi znacie w Wawie fajne miejscówki w "rozsądnych" cenach za udostępnienie na potrzeby pleneru fotograficznego to może dajcie info.
Ostatnio edytowane przez Canion ; 17-03-2010 o 12:39 Powód: Automerged Doublepost
Ok.Dzisiaj powinienem dostać odpowiedź z działu PR i Marketingu, bo tam skierowano mojego maila. W każdym razie ochroniarz i pani z informacji mówili, że nie będzie problemów i liczę na to, że faktycznie tak będzie. A na zdjęcia, które nie będą publikowane, nie trzeba ponoć nawet mieć papierka.
No właśnie ostatnio kręciłem się tam ze sprzętem i pan ochroniarz powiedział, że wyglądam na pr0 i czy mam zgodę. Mówiłem, że niekomercyjnie, że tylko dziewczynę a nie wnętrza sklepów/kamery/kupujących. Pan był spoko i powiedział, że jak taki "duży" sprzęt się ma, to trzeba się pokazać u dyrekcji i zazwyczaj pozwolenie się dostaje.
Ale softbox 60x60, statyw i 20m kabla ettl już chyba nie![]()