Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Konkurs fotograficzny - "Kiedy Państwo śpi..."

karius
    Guest

Domyślnie Konkurs fotograficzny - "Kiedy Państwo śpi..."

Witam.
    Jestem organizatorem debaty na temat dziedzictwa kulturowego "Kiedy Państwo Śpi" – chodzi o zniszczone zabytki. Debata odbędzie się w Krakowie 20 kwietnia tego roku. Jest to debata pod patronatem Trybunału Konstytucyjnego, wiceministra do spraw Dziedzictwa Narodowego i wielu innych organów państwowych. W związku z tą debatą organizujemy konkurs fotograficzny o podobnej tematyce. Na jednym zdjęciu należałoby przedstawić zniszczony, zdewastowany zabytek. Lokalizacja zabytku nie jest ważna. W dniu debaty odbędzie się głosowanie i zwycięzcy najlepszych prac odbiorą atrakcyjne nagrody, a główną nagrodą jest Podstawowy Kurs Fotografii w szkole Akademia Fotografii o wartości 2250 zł.

Więcej informacji można znaleźć pod adresem http://elsa.lex.edu.pl/kps/index.php?id=konkurs

Serdecznie zapraszam, ponieważ jest to dobre miejsce do zaprezentowania swojej pracy choćby, sędziom Trybunału konstytucyjnego, prawnikom – praktykom i wielu innym znanym osobom z dziedziny Dziedzictwa Kulturowego.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Super, piękny temat, pomysł przedni tylko nagroda do bani.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar Czapa
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dokładnie, prosze wybaczyć OT, ale skoro to nagroda w konkursie fotograficznym to po co zwycięstwu jakies abc fotografii ? ,) To już chętniej przyjąłbym tą równowartość.

No, ale co organizator to organizator.
    ...Ja tu tylko sprzątam C 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV

karius
    Guest

Domyślnie

.....

Coś już napisał

Domyślnie

Każde warsztaty w akademii fotografii to świetna okazja na doszlifowanie swojego warsztatu i umiejetnosci.
    Ja laikiem nie jestem, ale na tokowy kursik bym się wybrała, więc udział w konkursie wezmę

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lajf_entusiast Zobacz posta
    Każde warsztaty w akademii fotografii to świetna okazja na doszlifowanie swojego warsztatu i umiejetnosci.
    Ja laikiem nie jestem, ale na tokowy kursik bym się wybrała, więc udział w konkursie wezmę
    No tak, tyle, że autor zwycięzkiej fotografii, która, jak przypuszczam, będzie reprezentowała wysoki poziom raczej te podstawy będzie miał w jednym, małym palcu.

Trochę dziwna nagroda, niemniej szczerze życzę powodzenia!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Super, piękny temat, pomysł przedni tylko nagroda do bani.
    Wolałbyś pieniążki
    Ja też
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez karius Zobacz posta
    .....
    co to miało oznaczać? Jak byś mógł troszeczkę " jaśniej"
    Ostatnio edytowane przez czerwiniak ; 13-04-2010 o 10:36 Powód: Automerged Doublepost
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Bywalec Awatar vidocq
    Miasto
    TST

Domyślnie

Nagroda do bani.
    Oczywiście, że gotówkę, chyba każdy wolałby żywą gotówkę.
    Jeśli już nie to chociaż porządny sprzęt a nie jakieś szkolenie.
    Który zwycięzca konkursu potrzebuje doszkalania na "Podstawowym kursie" ?
    A gdyby go potrzebował to raczej źle świadczy o poziomie konkursu

Na poważnie, organizatorzy wyraźnie nie mają kasy na nagrody więc 'zapychają" dziurę jakimś szkoleniem.
    Żenada.
    Ukończenie Podstawowego Kursu Fotografii zwalnia z egzaminów na Wydział Fotografii w Akademii Fotografii.
    Czyli już wiemy, dla kogo jest ten konkurs
    pozdrawiam, vidocq

Uprawnienia umieszczania postów