bo to słaby obiektyw za wysoką cenę - dla tych, na których działa literka Lsiła marketingu
trzeba było kupić 28-135 i miałbyś żyletki za 1/3 ceny
bo to słaby obiektyw za wysoką cenę - dla tych, na których działa literka Lsiła marketingu
trzeba było kupić 28-135 i miałbyś żyletki za 1/3 ceny
Ostatnio edytowane przez kiray ; 05-03-2010 o 14:10
Jak poczytasz to dojdziesz do wniosku, że canon tak ma - niestety. Pisząc, że trzeba sprawdzać co się kupuje miałem na myśli działanie szkła z własnym body w miarę możliwości. Po co później bujać się z serwisami. Ja akurat jak kupowałem jakieś szkło to egzemplarz, który podpinałem działał bez zarzutu(nie wiem mam fart albo co...), ale jak czytam opinie takie jak Twoja to jestem zły na Canona o to,że kontrola jakości śpi...
Mam nadzieję, że doprowadzisz Swój zestaw do ładu i będziesz się cieszył z tego szkiełka, bo uważam, że jest całkiem fajne.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Kiedy właśnie kilka tygodni temu podpiąłem 28-135/3.5-5.6 IS pod 5dmkII i jestem oczarowany :-D z 30d działał bardzo dobrze, z 40d słabo, a teraz jest rewelacyjny. Przy przejściu na FF chciałem go również sprzedać i zamienić właśnie na 24-105. Czego nie zrobiłem i nie żałuję. Pewnie jak zawsze oprócz wszystkiego trzeba trafić w egzemplarz.
A tak poza tym to kiedyś smieną czy zenitem też wychodziły niezłe fotki :-D
Sprzęt to dużo, lecz nie wszystko ...