Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: 1ds mkii i 1ds mkiii

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rekin Zobacz posta
    Weź 5D- będziesz jak wszyscy; do ślubów itp.
    1Ds ma wprawdzie mniejszą rozdzielczość, ale wybierając ten model wchodzisz w elitarne grono użytkowników tych puszek - co daje dużą satysfakcję.
    Lepiej się przebić swoimi fotami. Ja bym przynajmniej wolał. A aparat za 4000 (1D II, nie czyni z nikogo elitki. Tak samo jak komputer z jabłkiem, dla mnie to po prostu śmieszne nieco jest )
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez rekin Zobacz posta
    Biorąc pod uwagę aspekt psychologiczny to 1Ds nawet stary będzie zawsze więcej warty od zwykłego 5d II.
    Szczerze to zastanawiałem się nad tym. Jakoś w czerwcu będę kupować którąś z tych puszek, na razie w przyszłym tygodniu zwykłe 1D, niemniej jednak z tego, co pomyślałem sobie odnośnie DS II i 5 II:
    1Ds II:
    - 5-letnia konstrukcja
    - brak LV
    - ekran!
    - słaby (jak dla mnie) zakres ISO
    - uszczelnienia
    - autofocus

5D II:
    - roczna konstrukcja
    - LV na statyw
    - filmy
    - spory zakres ISO
    - lepsza matryca

Ja wolę 5D II.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    jak by stary ds miał dostrajanie do szkieł to by działało.
    Mi Uk ustawiało + 10 ja wysyłałem 3x w sumie i 3x to samo + 10 maja coś skopane bo wcześniej działał na zero.
    puszka 1dmk3

Pozdrawiam Darek
    Jakby miał ISO to bym przemyślał. Bądź co bądź - cztery tysiące za ośmioletni aparat, w tym przypadku...
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 04-03-2010 o 21:59 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów