Pytanko i kto wie odpowiada
Plusy karty podatkowej i plusy książki przychodów i rozchodów. Zastanawiam się nad dwoma formami. I napiszcie dlaczego coś takiego wybraliście?
Pytanko i kto wie odpowiada
Plusy karty podatkowej i plusy książki przychodów i rozchodów. Zastanawiam się nad dwoma formami. I napiszcie dlaczego coś takiego wybraliście?
bylo , np tu http://canon-board.info/showthread.php?t=22712
no comment...
mam pytanie co do punktów
1. znajomośc lokalnego rynku pracy
2. ocena ryzyka inwestycji
czy możecie podpowiedzieć na czym się skupic wypełniając te punkty?
Ostatnio edytowane przez Stach84 ; 04-03-2010 o 10:21
D90 S10-20 N35 T70-300 USD VC
Ogromna prośba!
Czy może mi ktoś w punktach podać co i jak krok po kroku.
Moja żona mieszka w rejonach wiejskich, wychowuje 2 dzieci, jest zatrudniona (aktualnie urlop wychowawczy). Chciałaby rozpocząć działalność - fotografia. Za który "sznureczek" najlepiej pociągnąć
Z góry DZIĘKUJĘ![]()
Ostatnio edytowane przez gixxxer ; 04-03-2010 o 11:05
Ale dofinansowanie jest dla osob bezrobotnych... chyba ze o cos innego pytasz, ale w takim razie wypadalo by sprecyzowac pytanie oraz uzyc google.pl
chodzi o działanie 6.2 - rozpoczęcie działalności gospodarczej
Ostatnio edytowane przez gixxxer ; 04-03-2010 o 11:32
"jest dla osob bezrobotnych"
no comment...
Jeśli chodzi o 6.2 to to nie jest tylko dla osób bezrobotnych.
W przypadku 6.2 trzeba wybrać odpowiedni projekt (np dla kobiet - jest tego sporo, trzeba szukać, więcej info można uzyskać dzwoniąc do organizacji, która tą kasę rozdziela) Generalnie w przypadku 6.2 zabawy z formalnościami jest znacznie więcej niż z dofinansowania z UP, ale również znacznie więcej pieniędzy do wyjęcia.
Sam zastanawiałem się nad tym moocno, ale w końcu sobie odpuściłem, bo nie mogłem znaleźć stosownego projektu, który pasowałby pod moją sytuację (trzeba brać pod uwagę miejsce zamieszkania, zatrudnienie, profil otwieranej działalności itp), miałbym również problem z czasem (obowiązkowe szkolenia, kursy)
pkt 8 regulaminu
http://www.naswoim.ipt.pl/sites/defa...w_praktyce.pdf
znalazłem taką broszurkę, ile w tym jest prawdy ?