nie dogadamy się chyba, uważam, tylko, że takie ograniczenie da szansę tym, którzy potrafią robić zdjęcia a nie są mistrzami PS. 20 lat siedziałem w prawdziwej ciemni i PS ma trochę więcej możliwości. Poza tym kolego, nie zabraniam tylko proponuje. Poza tym nie wszystkich stać na PS i trzeba dać równe szanse wszystkim.
Są darmowe wersje 30 dniowe. Dzięki przyzwoleniu na Ps nauczysz się nowych rzeczy, a przecież o to chodzi w tej całej zabawie.
Ponadto konkurencyjny program Corel Paintshop X2 można mieć za 250 złotych z allegro (albo taniej używany). Polecam Corela, bo sam go używam i jestem z niego zadowolony.
niech zadecyduje większość, ja wypowiedziałem swoje zdanie tylko, wyrosłem na fotografii analogowej i chciałbym zobaczyć prawdziwy kunszt fotografów a nie dłubaninę w PS. PS osobiście znam naprawdę dobrze, pracuje na nim od wersji 4 od 96r. I chodzi mi tylko o ustalenie zasad, jeśli temat jest taki jak np. zaproponowany przeze mnie i ustalamy, że bez czy z PS to tego się trzymajmy. Może być potem temat fotomontaż miejski i tam PS do bólu. Szkoda, że póki co kończy się ta rozmowa na czczej gadaninie i nic z niej nie wynikło.
Jak dla mnie znowu zbyt ogólnikowy i banalny temat.