A gdzie bedzie o sonda? O ile w ogóle teraz będzie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Edit: MatusP mnie wyprzedził.
A gdzie bedzie o sonda? O ile w ogóle teraz będzie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Edit: MatusP mnie wyprzedził.
Ostatnio edytowane przez Krzysiek27 ; 15-03-2010 o 01:03 Powód: Automerged Doublepost
Widzę, że większość czeka z niecierpliwością![]()
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów
Na forum jest tylko jeden mod, ostatnią aktywność wykazał o 23:52, na PW na razie nie odpisał. Czekam na kogoś, kto wystawi. Sonda pewnie pójdzie do battle-cage'a. Dam tu linka jak tylko się pojawi.
No niestety Mac zniknął na dobre więc idziemy spać![]()
Potwierdzam powyższe.
Sonde może wystawić dowolny użytkownik. "Fotografie Miesiąca" wystawia dla przykładu Parteq, który nie jest modem. Ja tylko przyklejam i odklejam wątki
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja nie dałem rady niestety, choć pomysł nadal chcę zrealizować i może po prostu wrzucę tu później poza konkursem. Nowy temat bardzo ciekawy - mam tylko jedno pytanie, może być dyptyk, czy musi być jedno zdjęcie?
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Trzeba było zapytać na PW, bo teraz jak pojawi się dyptyk, to będzie wiadomo, że to twój. Nie, nie może być dyptyku, bo to psuje całą zabawę poszukiwania jednego zdjęcia ze wszystkimi potrzebnymi informacjami, by było adekwatne do tematu.
Dzięki Tomaszu!
Nędza straszna, nie zagłosowałem na nic...