EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Rekin, wróżę Ci wielką karierę... Nie myślałeś żeby zająć się polityką?![]()
5d MkII
http://aklimas.digartfolio.pl/
Canon 450D, 18-55kit IS, Canon 55-250 f/4-5.6 IS, Canon 50mm f1.8 + filtry, statyw Velbon DF-60, grip, nissin di622 mark II
Ja bym wróżył karierę raczej w wymiarze sprawiedliwości. I to bynajmniej nie jako sędzia.
e... prawnikiem nie jestem, ale pewnie jako jeden z niewielu tu obecnych miałem zajęcia z prawa prasowego i ochrony wizerunku
jeśli chodzi o zakaz fotografowania sensu stricte, to jest on bardzo rzadko spotykany i obowiązuje tylko dla obiektów (nie ludzi!) ważnych dla obronności kraju - jednostek wojskowych, przejść granicznych i pewnie lotniska
ergo: możecie fotografować nawet policjantów operacyjnych, ale niech Bóg broni przed publikacją takich zdjęć!
ale zakaz publikacji (ochrona wizerunku), to już zupełnie inna sprawa - bliższa temu, o czym mówicie
Witam
Widzę że przygoda "bohaterskiego rekina" wzbudza zainteresowanie, nie powiem
mnie też zaciekawiła .Tylko ja znam temat z drugiej strony (ale numer.co?)
Na forum przeczytałem dużo mądrych postów jednak wypowiedzi rekiniunia
uważam za skandaliczne. To że Was nakręca swoimi postami sprawia mu jakąś
chorą satysfakcje . W życiu takimi radami odnośnie jak prawidłowo ukraść,uciec,
psyknąć. Może napisze jakiś poradnik
Przeczytam w wolnej chwili posty, to dokładniej się wypowiem
Prośba do admina o zachowanie postów
Mam nadzieje że dyskusja może uzmysłowi w którym momencie można przegiąć,
Ciekawe jak teraz będzie pisał mając świadomość możliwych konsekwencji ,takich w realu a nie na niby.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bytaren ; 25-02-2010 o 20:01