Ok, niech Ci będzie.
Ok, niech Ci będzie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Michale... sens wypowiedzi panka jest taki biblijny... zauważasz źdźbło w oku bliźniego a u siebie belki nie widzisz. Potrafisz komuś wytknąć najmniejszy błąd, nawet jeśli jest błędem tylko według Ciebie, natomiast u siebie błędów nie dostrzegasz. Gdybyś nie robił zdjęć i nie wiedział o procesie twórczym nic a jedynie ogladał rezultaty i wyrażał swoje niepochlebne opinie, byłbym w stanie to zrozumieć. Stawiasz się w roli krytyka i Ci wolno. Nie rozumiem jednak jak Ty, robiacy zdjęcia i pokazujacy je tutaj, nie potrafisz dostrzec własnych niedoskonałości. Zakładam bowiem, nie wiem czy słusznie, że pokazując swoje zdjęcia masz o nich jak najlepsze zdanie. Przecież gniotów byś nie pokazywał.
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
No nie "niech Ci będzie" tylko jak źle mówię, to chętnie usłyszałbym poprawną wersję, cobym więcej tego błędu nie popełniał...
W takim wypadku nie pokazałbym żadnego zdjęcia, bo wszystkie są słabe (tzn można lepiej). A te które mi się podobają dziś, za tydzień są już gniotami. Taka kolej rzeczy.
Na płaskość bądź nie światła wpływa nie tylko kąt padania ale też moc, stopień rozproszenia, ilość źródeł, przecież to wiesz. Tak czy inaczej, jak teraz patrzę na to zdjęcie to myślę że jak robił bym je jeszcze raz, być może postawił bym źródło światła w trochę innym miejscu, co wcale nie znaczy że to zdjęcie mi się nie podoba.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Byliśmy w Mac'u, ale nie na frytkach, a na cheese'ach.
Pank, coś nowego może?
Zeby sie wymadrzac trzeba miec podstawy - u micelsa niestety owych brak. Ale niech se chlopak pisze, to nie kosztuje i nie boli
Swoja opinie o plaskiej focie podtrzymuje mimo wszystko![]()
To zdjęcie jest płaskie nie tylko z powodu płaskiego oświetlenia. Marnie wybrany jest punkt, na który ustawiona jest ostrość. Chciałem to zdjęcie lekko prze kadrować ale się nie da. Po lekkim powiększeniu to od gołębia na włosach to pikuś w porównaniu z tym co wychodzi na twarzy i nie sposób porównać to ze śniegiem. I o tym porównaniu nie wypada pisać na Forum. Wystarczyłoby osobę fotografowaną poprosić aby stanęła nieco pod kątem i opuściła nieco brodę. Ale to trzeba jasno i wyraźnie powiedzieć osobie podczas wykonywania zdjęć pozowanych. W efekcie widać totalny brak kontaktu pomiędzy osobą fotografowaną a robiącą zdjęcie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Drąż ten temat! Jak laska ma ochotę iśc z Tobą na "cheese'a", nie odpuszczaj. Wierz mi! To więcej znaczy niż "kino".
A wracając do tematu Ślubniaki Panka, mam podobne odczucie co do oświetlenia ostatniego zdjęcia. Mój monitor równiez wyświetla je trochę "płasko". Takie jest przez to manekinowate.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---