Strona 34 z 65 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 643

Wątek: Fotografia ślubna - jak zacząć?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    A potem, po jakimś czasie chcecie wziąć kredyt na dokupienie/wymianę sprzętu, a bank mówi - Przy dochodach jakie wykazuje pan w skarbówce, jest pan całkowicie niekredytowalny...

Sorry, ale kto przy cenach kredytów będzie chciał brać kredyt na aparat czy obiektywy? Trzeba tak wykalkulować cenę za usługę, aby na wymianę sprzętu też coś zostawało. Może jeszcze w Provident wziąć?
    5D+grip x2, C 28 1.8, C 50 1.4, C 85 1.8, T 17-35 2.8-4, lampa itp, itd.
    Tu był adres strony ale ktoś miał zły dzień...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No to wezmy pod uwage kredyt na grubszego zwierza , tym bardziej moze byc problem ;]
    no comment...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Sorry, ale kto przy cenach kredytów będzie chciał brać kredyt na aparat czy obiektywy? Trzeba tak wykalkulować cenę za usługę, aby na wymianę sprzętu też coś zostawało. Może jeszcze w Provident wziąć?
    Ty sie tak nie czepiaj providenta bo chodzilem troche swego czasu po bankach najrozniejszych i cakowita kwota splaty kredytu byla w kilku wieksza niz w providencie a wymagania byly kosmiczne pozwol ze przytocze jeden text goscia z banku mowi damy panu 2000 kredytu jak sie pan wykaze majatkiem na poziomie 70000 a w providencie masz na dowod. Ogolnie kredyty teraz to ciezka sprawa

Zablokowany

Domyślnie

w media m jest 5dMkII za 8 k i raty zero % na dowód-więc odpada trochę kosztów widziałem tez kilka Elek

Domyślnie

masz chyba jakieś fajniejsze MM bo u mnie jest tylko 500D i kilka szkiełek np. 50/1.8 za 500 zł
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soundman Zobacz posta
    Ty sie tak nie czepiaj providenta bo chodzilem troche swego czasu po bankach najrozniejszych i cakowita kwota splaty kredytu byla w kilku wieksza niz w providencie a wymagania byly kosmiczne pozwol ze przytocze jeden text goscia z banku mowi damy panu 2000 kredytu jak sie pan wykaze majatkiem na poziomie 70000 a w providencie masz na dowod. Ogolnie kredyty teraz to ciezka sprawa
    tak maly kredyt i ciezka sprawa ? ;]

trzeba sie obudzic ze zyjemy w 21 wieku sa serwisy np kokos.pl gdzie mozna dostac taka pozyczke czy nawet wieksza w kilka godzin ( zaufanie zaufaniem ja korzystalem kilka razy wiec zlego slowa nie powiem o takiej opcji )

panu co powiedzial ze trzeba miec majatek na 70k zeby dostac 2k wystarczlo powiedziec aby popukal sie w glowe i na odchodne ze idzie do konkurencji ;]
    no comment...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

no i tu pojawia sie opcja dofinansowania z urzedu pracy - ale aby ja uzyskac trzeba byc bezrobotnym, a nasz stary pracodawca ktory nas wlasnie 'zwolnil' nie moze nas zatrudnic przez nastepny rok. co wiecej, wcale nie mozemy podpisac umowy o prace przez rok!

co do kredytow na sprzet - sa sklepy gdzies udzialaj rat 0% (euro agd) i moze sie okazac ze kupienie drozszego sprzetu ale w 0% jest bardziej oplacalne niz najtanszego ale z oprocentowaniem i prowizja

aby otrzymac kredyt nie wystarczy juz sam dochod - trzeba miec jeszcze historie kredytowa, wtedy banki daja kredyt na 60tys w 15 minut na dowod osobisty.. przynajmniej ja tak mialem 2 lata temu

pytanie - czy warto zaciagac kredyt nie wiedzac czy wejscie w rynek slubny wypali?

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    no i tu pojawia sie opcja dofinansowania z urzedu pracy - ale aby ja uzyskac trzeba byc bezrobotnym, a nasz stary pracodawca ktory nas wlasnie 'zwolnil' nie moze nas zatrudnic przez nastepny rok. co wiecej, wcale nie mozemy podpisac umowy o prace przez rok!

Dodam jeszcze więcej. Nie można mieć nawet umowy o dzieło przez ten ostatni rok !
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    tak maly kredyt i ciezka sprawa ? ;]

trzeba sie obudzic ze zyjemy w 21 wieku sa serwisy np kokos.pl gdzie mozna dostac taka pozyczke czy nawet wieksza w kilka godzin ( zaufanie zaufaniem ja korzystalem kilka razy wiec zlego slowa nie powiem o takiej opcji )

panu co powiedzial ze trzeba miec majatek na 70k zeby dostac 2k wystarczlo powiedziec aby popukal sie w glowe i na odchodne ze idzie do konkurencji ;]
    No wyobraż sobie że ja nawet wizyte pracowników banku w firmie miałem w sprawie tego kredytu i chyba z miesiąc czasu to załatwiałem najróżniejsze papiery zaświadczenia o niezaleganiu itp itd...

A co do konkurencji to niestety ją równierz odwiedzałem i odzew nie był wcale lepszy...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hmm to faktycznie do kitu ;]. Przy takich niskich kwotach wola to zalatwic we wspomniany sposob , od roku korzystam doraznie i naprawde swietna sprawa.
    no comment...

Strona 34 z 65 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów