Strona 24 z 60 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 643

Wątek: Fotografia ślubna - jak zacząć?

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Ja mam zgoła odmienne doświadczenia (jechałem i lincolnem, i zabytkiem, i standardem, z braćmi, wujkami, i znajomymi, itd.).
    nie ma jak się wje...na wydrę młodym do auta... ...żałosne

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    Jakie żałosne? Ja też tak robię, zostawiam samochód pod salą weselną i jeżdżę z młodymi jak tylko mogę, w samochodzie też robi się zdjęcia, no i zawsze jesteś przy parze.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a twoje teksty o robieniu slubow za 200 zl to nie sa zalosne

sam zlote mysli sadzisz

moze ty sie wj... ja rozmawiac ustal jak bedzie najwygodniej , widzialem juz jak kamerzysta spoznil sie 20 minut bo jechal swoim autem i nie mogl wjechac tam gdzie mlodzi , przez co popitalal na piechote kawalek...
    no comment...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    a twoje teksty o robieniu slubow za 200 zl to nie sa zalosne

sam zlote mysli sadzisz

moze ty sie wj... ja rozmawiac ustal jak bedzie najwygodniej , widzialem juz jak kamerzysta spoznil sie 20 minut bo jechal swoim autem i nie mogl wjechac tam gdzie mlodzi , przez co popitalal na piechote kawalek...
    na pewno PM chce mieć zdjęcia-jak jedzie,podjeżdża takim autem-trudno to zrobić siedząc z nimi...tak na marginesie-siadasz w środku między nimi ?...a później rodzina przeglądająca zdjęcia Cioci Gieni pyta "a kto to jest ten pan co jedzie z młodymi" ..."a to fotograf"...lol...bo robi slub za 3 k i szkoda mu się nie nachlać za darmoche i wydać na paliwo...

Domyślnie

Od kwoty wyliczonej z karty podatkowej odliczasz ubezpieczenie zdrowotne.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

o czy ktos zakladajacy firme ma zamiar kupic urzadzenie do wykonywania odbitek ? chyba nie , tzn mowimy o foto slubnym wiec odbitki wykonujemy w wiekszosci w zakladzie a wiec nie stawka ~ 600 zl tylko ta nizsza ~ 270 zl. Od tego odejmujemy skladke zdrowotna i mamy te 60-70 zl ( albo mniej jak mniejsze miasto )

bedac na ogolnych zasadach , i nie majac kosztow ( a w foto slubnym jest ich naprawde malo , poza kupnem sprzetu od czasu do czasu ) , bedziemy bulic az milo
    no comment...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Dzięki za wyjaśnienie. Teraz już wszystko rozumiem. No to faktycznie się opłaca karta

W moim przypadku to wyjdzie ok 30zł

Zablokowany

Domyślnie

Radzę sobie

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Radzę sobie
    ciekawy jestem jak?
    Regulamin pkt 8

Zablokowany

Domyślnie

umówmy się że piszemy o Aucie zabytkowym i w tym Cabrio-a nie o autobusie...w mojej ofercie jest sesja nocna na starówce -więc zabieram PM około godz 22 ze sobą-bardzo się cieszą że mogą wyrwać się na chwilę z imprezy...Tak na marginesie-jest w moim mieście jeden fotograf-który na plener też jeździ autem państwa Młodych-a plenery trzaska przy jakiś pałacykach w odległościach większych niż 30 km-nie chciał byś słyszeć co później o nim gadają...a co do brania za śluby 200-to już twój problem i zachowójesz się jak frustrat...musisz z tym żyć...a ja będę i za stówe robił i za dzinsy...i za loda

Strona 24 z 60 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów