Ja bym wystemplował również to zielsko![]()
Ja bym wystemplował również to zielsko![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
No, ta fota już lepsza, tylko tym razem za pusto. BMW Z3 na drodze i byłoby w sam raz![]()
Robotnicy, jak to robotnicy, czasami używają % podczas pracy. Ci chyba użyli, bo obraz taki jakiś poruszony, rozmyty...![]()
Od pół godziny miałem wtedy pierwszy raz w ręku Sony A 900 z 70-200mm i światłem 2,8. Razem z gripem waży toto ze trzy kilo. Do tego nawet biorąc pod uwagę stabilizację matrycy to czas 1/160sek przy ogniskowej 200mm z przynajmniej mojej ręki okazał się za długi aby nie poruszyć zdjęcia. Pogoda była wtedy ładna ale wietrzna co również nie sprzyjało. Nie mniej zdjęcie postanowiłem zostawić.
Sergiusz, poruszyles przy 1/160-ej i do tego ze stabilizajcą???
Ja bym sobie zrobił badania w kierunku poziomu hormonów tarczycy i ew. chorób układu pozapiramidowego.
Jak dla mnie to zdjęcie nie jest poruszone, ale ma nietrafioną ostrość. Niestety, w tej rozdzielczości trudno ocenić jednoznacznie.
Mi sie zdjęcie podoba, zastanawiam się tylko, co oni tam widza w górze.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Linie na skrzynce wydają się być ostre może ten obiektyw ma małą głębię przysłona była 8 co jak na mnie to bez mała abstrakcja. Ale nie znałem ani aparatu ani obiektywu. A razem z kompendium to ten obiektyw jest jak żagiel na wietrze. A tego dnia nieźle wiało.