Pank bardzo lubię Twoją twórczośćOstatnie mi się podoba.
Pank bardzo lubię Twoją twórczośćOstatnie mi się podoba.
Wiesz pank, jak efekt chcesz malarski, to niech i tematyka bedzie malarska.
Bo to foto raczej jest dość współczesne, dlugie rozwiane wlosy, strój.
Pomieszanie styli to trudna sprawa i duza szansa na fail.. To foto akurat jest jednym z gorzej wykonanych przez Ciebie ostatnimi czasy. Co nie zmienia faktu ze czekam na reszte![]()
Plastyka zdjęć jest fajna, podrasowana chyba? Wydaje mi się jednak, że troszeczkę obróbka jest niedopracowana. Chodzi mi o miejsca styku modelki z tłem. Najbardziej to widać w obszarach tam gdzie są włosy. Mam wrażenie, że w tle jest dużo zmian kolorystycznych + tekstury i miejscami nie jest to zgrane z modelką.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
eee to ja cos pomieszalemna 247 efekt malarskosci jest
![]()
ale czyim pomyslem byly te korale na twarzy?
Stylistki zdaje się.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
zmień ją
nie no, te korale przeszkadzaja w odbiorze tak serio. ale efekt malarskosci jest. idź w swoim kierunku idź pank![]()
perły to perły, a nie koraliki na choinkę... to mi nie gra
Tak samo jak kapelusz to kapelusz, a nie okulary przeciwsłoneczne. Cóż, ten typ tak ma![]()