Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

nie ma co gratulować, spoczywać na laurach, cza zakasać rękawy i za tym pierwszy krokiem poczynić następne.... samo się nic nie zrobi, jeśli sami nie będzięmy działać....
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Uzależniony

Domyślnie

a jak już tak wszyscy sobie pogratulowali i nasłodzili to może ktoś napisze prostemu ludowi nie zrzeszonemu jakie plany na najbliższa przyszłość? no chyba że grupa trzymająca władze już sformuowana :-D i to byłoby na tyle. bo jakoś tak esencję pomysłu trudno wyłapać wśród dziękczynnych postów.

reasumując:
    Czy można kogoś z dobrze poinformowanych prosić o pare zdań na temat planów na najbliższe tyg? co, gdzie, jak jest zaplanowane i kto za tym stoi i dlaczego? :-D tak żeby prosty lud miast i wsi wiedział co dalej i jakie plany wykluły sie z owej merytorycznej dyskusji na spotkaniu ,Wiem. są maile rozsyłane z info no ale skoro wątek na forum publicznym to może warto też w tym miejscu parę słów napisać?
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 31-01-2010 o 10:39

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Prosty lud miast i wsi :-D jeżeli jest zainteresowany uczestnictwem, zawsze może wysłać PM do mnie lub BVQ, jest to w moim i jego podpisie.
    U wielu z deklarujących jest też link na nasze tymczasowe forum organizacyjne, wystarczy kliknąć.

Plany? Krótko mówiąc: organizowanie się.
    Komitet założycielski złoży w tym tygodniu stosowne dokumenty, a jest ich nie mało.
    Główny nacisk jednak, powinien być na organizowanie się w wielu miastach, chociażby na wzór Szczecina. Wspólne fotografowanie, jakiś skromny plener, to dobry powód by się spotkać.
    Kapitalną sprawą jest też miejsce do którego w określonym dniu można przyjść, pogadać, wymienić doświadczenia. Kontakt osobisty to inna bajka, niż wirtualne gdybanie.
    Post o którym wspominasz, to próba pomocy grupom w kraju. Zgłosiło się kilka studiów foto chętnych przygarnąć klubowe spotkania.
    Trzy w Warszawie, jedno w Nowym Mieście Lubawskim. To wstępnie na teraz.

Klub to proces wymagający czasu i działań wielowątkowych.

p.s. dziękuję za gratulacje, ale jak już mówiłem zebranym w Łodzi, to głównie im i ich woli się należą.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Conik Zobacz posta
    Gratuluje i mam pytanie... co na to canon polska, zwlaszcza w swietle ignorowania Polski jako kraju lezacego w europie i pomijanego przy wszelkiego rodzaju programach typu CPS.
    Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Marketing CP nie leży w zakresie naszych zainteresowań.
    Pozwolę sobie ściślej ująć...
    Idea jest taka, że mamy Canona zawsze tam, gdzie on nas
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Poznań

Domyślnie Biuletyn klubowy nr 5

Przed chwilą skończyłem i rozesłałem wszystkim deklarującym wstąpienie do Canon-Foto-Klub najnowszy biuletyn klubowy Nr 5.
    Mam nadzieję, że jego forma zyska akceptację i Waszą współpracę.
    p.s. Gdyby ktoś nie otrzymał, proszę pisać na PM.
    C-F-K - forever

Domyślnie biuletyn

Biuletyn jak zawsze czyms nowym zaskakuje...i dobrze, a jednoczesnie ma swoja chyba wyrobioną mellanowska linie
    z okazji 5 numeru wielkie gratki dla redaktorskich rak i oczu

I ja gratuluje spotkania...ale w zwiazku z zapisem w biuletynie o skladkach w pozniejszym terminie powiedzcie co uradziliscie jelsi chodzi o opłaty skarbowe i czy stowarzyszenie ma dzialanosc gospodarcza, a jelsi tak to kwota ta jak pewnie wiecie ejst wyzsza i czy nie powinna byc jakas skladka???
    Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie, nie prowadzimy ani nie przewidujemy prowadzenia działalności gospodarczej.
    Fotografujemy, nie prowadzimy biznesu i niech tak będzie.

Pliki dokumentow (statut, regulamin, załączniki zaraz roześlę).

Dzięki, za pozytywną notkę
    C-F-K - forever

Domyślnie

Hmm i tu pozostaje pewien niedosyt...
    jako, że kiedyś fotografowałem sprzętem Nikona to zarejestrowałem się na tamtym forum... później ktoś wyszedł z inicjatywą i tak powstał Nikon Klub Polska (NKP)

maja statut, władze, fundusze ze składek i co najciekawsze takim propagowaniem inicjatywy sprzętowo-towarzyskiej zainteresowany jest Nikon Polska...

prowadzą różne wyjazdy plenerowe, nad wszystkim czuwa Nikon, wszędzie na hotelach, pensjonatach jest logo tej firmy... i wg mnie to ma sens...

szkoda, że canon Polska jakoś ma taki "olewczy" stosunek do użytkowników swojego sprzętu...

ale pewnie jest to pokierowane również tym, że Nikon jako firma fotograficzna nie ma innego targetu... Canon natomiast jako producent wielu typów elektroniki, oprócz foto ma to gdzieś... a szkoda...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Pliki dokumentow (statut, regulamin, załączniki zaraz roześlę).
    A może by zalinkować?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi..
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Pozwolę sobie ściślej ująć...
    Idea jest taka, że mamy Canona zawsze tam, gdzie on nas
    Jak zawsze "cięta" riposta . Dawaj na banner na następne spotkanie . Chociaż wisieć na szyi Canona... ? ...

Pozdrawiam...

Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów