Strona 10 z 46 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 458

Wątek: Szczecin - plenery Migawki

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Mnie on tam nawet trochę przeraza, bo nie mam zielonego pojęcia jak przedstawić las hyh

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Mnie on tam nawet trochę przeraza, bo nie mam zielonego pojęcia jak przedstawić las hyh
    hihihihi.... http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...2da840e0b6d747

Zwróć uwagę co jest wpisane w google :-)

Jak zwykle google i popatrz jak to robią inni. Temat jest naprawdę trudny i zrobić to dobrze i fajnie jest ciężko. Szukać detali, pojedynczych drzew na tle innych, lasu "z zewnątrz" (taka ściana") ale w lesie to niestety światło i jeszcze raz światło. Temat jeden z najtrudniejszych jeśli podejść do tego na żywioł. Będzie ciekawie.

EDIT: http://www.national-geographic.pl/fo...ia-9cfede7bb5/
    http://www.betterphoto.com/gallery/d....asp?catID=130

EDIT2: :-) http://www.pbase.com/zyziza/zimowy_las
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 25-01-2010 o 19:24

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Obiecałem sobie, że od 2010 roku zacznę jeździć na plenery Migawki ... i jakieś choróbsko mnie dopadło. Może przez te kilka dni uda mi się dojść do stanu używalności i pomimo, że z Cedyni kawałek do Szczecina mam - przyjadę pofocić LAS Będzie gdzie zostawić auto na Smoczej?
    Finally I've found that I belong here

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rediconn Zobacz posta
    Obiecałem sobie, że od 2010 roku zacznę jeździć na plenery Migawki ... i jakieś choróbsko mnie dopadło. Może przez te kilka dni uda mi się dojść do stanu używalności i pomimo, że z Cedyni kawałek do Szczecina mam - przyjadę pofocić LAS Będzie gdzie zostawić auto na Smoczej?
    Auto Ci będzie potrzebne żeby do lasu dojechać. Ze smoczej to jeszcze kawałek. Ale to boczna i raczej cicha uliczka wiec gdzies zostawić na pewno się da.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja się stawię na 100% przy siedzibie radia

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Planujemy następujący przebieg pleneru :

10.00 - zbiórka przed siedzibą PR Szczecin, zmotoryzowanych kolegów, uprasza się o zabranie tych co mają na co dzień "duże przegubowe Volvo z kierowcą"
    10.10 - wyjazd w kierunku Puszczy Bukowej, ul. Smocza w Podjuchach
    10.30-12.00 - fotografowanie na odcinku Podjuchy, Kołowo, Ulica do Glinnej, po drodze kilkanaście miejsc gdzie można się zatrzymać i wejść do lasu. Piekne dorodne buki, leśne dukty i zmienne ukształtowanie terenu - zima w pełnej krasie.
    12.00 - spotkanie na parkingu leśnym na Ulicy do Glinnej, przy granicach miasta. Ognisko, kiełbaski (trzeba zabrać) i degustacja odmrażaczy, rozmowy ze smakoszami tych trunków Liczymy w tym zakresie na mocną reprezentację CB

Współrzędne miejsca spotkania przy ognisku - 14 44’ 17” W , 53 19’ 52” Pn, Ulica do Glinnej.

Z tego miejsca jest kilkaset metrów do Płoni, skąd każdy juz łatwo wróci do cywilizacji.
    Ostatnio edytowane przez Art Mag ; 25-01-2010 o 21:51
    ArtMag

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

czyli, że tak sobie szybko "obliczę" :P kolejne spotkanie będzie 28 lutego tak?

bo w ta niedziele akurat mam już sesję umówioną...

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

UWAGA ! Chętni którzy chcą wypożyczyć bezpłatnie na plener obiektywy SIGMY, będą mogli to zrobić od godz. 9.00 w SIGMA PRO CENTRUM na ul. Krzywoustego 70/1. Zwrotu będzie można dokonać w miejscu zakończenia pleneru, na parkingu przy ognisku.
    ArtMag

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

O ja chyba skorzystam, bo ostatnio spodobała mi się Sigma 10-20

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Domyślnie

Witam, a czy totalny amator ma też szansę się załapać na 1 w życiu Migawkę ?

PS. Aha i na co dzień niestety jeżdżę z szoferem ale nie Volvo tylko MAN więc jakby się znalazło gdzieś miejsce...

Strona 10 z 46 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów