ArtMag
Wyjazd w najbliższą sobotę.
ArtMag
Byłem i skorzystałem z ogromnej wiedzy Artura. Wszystkim polecam, bo te warsztaty otwierają oczy na wiele różnych spraw. A Berlin polecam, bo jest fotograficznym rajem :-) Zdjęcia wykonane na warsztatach wrzuciłem na bloga. Kto ciekaw - zapraszam na: http://robertk-foto.blogspot.com/201...afii.html#more
Koniec miesiąca a żadnego info o migawce skąd gdzie i o której do tych Przelewic![]()
Arturo pewnie obrabia jeszcze fotki warsztatów z Berlina :-)
z ostatniej audycji wynika że o 9:00 przy wejściu ale to może się zmienić, dojazd bez samochodu kiepski z przesiadkami aby zdążyć na 9:00 sprawdzałem, bo nie mam samochodu
Plener Migawki „Migawka w Ogrodzie” niedziela 29 maja 2011, godz. 09.00
Plener "Migawka w Ogrodzie" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Dwudziesty dziewiąty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotykamy się przed Ogrodem Dendrologicznym w Przelewicach, 29 maja 2011 niedziela, o godzinie 09.00.
Tematem pleneru jest fotografia przyrody, drzewa, kwiaty niezwykle kolorowe i malownicze o tej porze roku. Chcielibyśmy, aby był to również plener rodzinny, wszak gdzie jak nie w tak pięknym ogrodzie, można wykonać mnóstwo udanych zdjęć rodzinnych. Zabierzcie z sobą swoje żony, mężów, córki i synów. Co bardziej odważni mogą zabrać teściową. Niech zobaczą co my robimy na tych plenerach, pamiątką będą na pewno ciekawe fotografie.
Po plenerze będziemy czekali jak zwykle na 9 zdjęć plenerowych i 9 zdjęć kulis pleneru.
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 14.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
ArtMag