Ale ja właśnie tak robię z wstawianiem fotek i jak odpalam w jakiejkolwiek przeglądarce zdjęć czy w ps fota jest ostra a tu jakieś rozmyte wychodzi. Może faktycznie coś paprze przeglądarka, choć nie mieszałem w ustawieniach.
A lizaczek wybornybananowo jakiś tam
![]()
tak zmienię temat, na stronie PR Szczecin jest już część zdjęć z Pleneru![]()
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
mam wersje 3.5.6 Firefoxa
Ten no tamten, a jak wstawić coś do tej galerii migawki ?
Ostatnio edytowane przez xsardas ; 08-01-2010 o 22:33
Aby wstawić zdjęcia do galerii Migawki. Należy wysłać nie wiecej jak 9 szt zdjęć plenerowych i 9 zdjęć kulis pleneru na adres kutys@radio.szczecin.pl dłuższy bok zdjecia 800 pix. Szczegóły na stronie Migawki www.radio.szczecin.pl/migawka
ArtMag
Tak sobię przeglądam zdjęcia z pleneru i widzę że wszyscy fotografowali jednak modelki :-P I nie dziwię się bo dziewczyny były super. Szczególnie ta blondynka "z parasolką". Nieprzeciętna fotogeniczność.
Zrób downgrade do 3.0.16 albo 3.0.17
http://www.color.org/version4html.xalter i sam zobaczysz dlaczego. nie obsługuje profili ICC V4
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Plener "Las zimą" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Trzynasty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników niedziela 31 stycznia 2010, godz. 10.00, przed siedzibą Polskiego Radia Szczecin, Wojska Polskiego 73.
Tematem pleneru jest fotografia lasu w scenerii zimowej, a za teren naszych fotograficznych poszukiwań, posłuży nam Puszcza Bukowa. Plener zakończymy wspólnym ogniskiem.
Na stronie programu jest do ściągnięcia kalendarz Migawki na rok 2010, ze zdjęciami wykonanymi przez uczestników naszych plenerów.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
Ostatnio edytowane przez Art Mag ; 25-01-2010 o 13:50
ArtMag