hehe, skoro tyle głodnych na nowe patenty, mam pomysł na jeszcze jeden wynalazek ale to dopiero jak się sprawdzi, w marcu się opatentuje..![]()
hehe, skoro tyle głodnych na nowe patenty, mam pomysł na jeszcze jeden wynalazek ale to dopiero jak się sprawdzi, w marcu się opatentuje..![]()
Panowie, proszę o radę... siedzę na tym forum codziennie od lati jako, że w końcu stanąłem przed podjęciem męskiej decyzji, więc zwracam się do szanownego grona o poradę praktyczną, empiryczną, zawodową... typu co lepiej do ślubów, nie piszcie tylko proszę, że to jaśniej, tamto dłuższe itp, bo to wiem... pytam ogólnie, jako że jesteście bardziej doświadczeni, napiszcie bierz to, albo tamto, a zatem:
1. 85L II
czy
2. 70-200/2.8 L IS
???
Ja bym zamienił na 85/1.8 bo L za wolne :] mieli tym AF i mieli jak diabli :]
O i to jest opcja :]
halo halo, no właśnie mój błąd, sorry... posiadam 5d+35L+85USM (więc tu wchodzi zmiana)+15/2.8fish, czyli w takim wypadku co?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Marku, czyli 70-200IS + 85/1.8 - prawdę mówiąc rozsądek też mi to podpowiada, jednakże wizja posiadania szkła referencyjnego 85L jest kusząca.
Ostatnio edytowane przez thedoc ; 22-01-2010 o 23:09 Powód: Automerged Doublepost
masz dobra 85 , kup sobie 135
no comment...