Strona 392 z 1000 PierwszyPierwszy ... 292342382390391392393394402442492892 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 911 do 3 920 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

bez jaj

w du#% mam co sobie mysla goscie , to odnosnie tego zmieniania miejsc , kadrow itd , wazne jest ze ja wiem co robie ... bo tak juz dawno siedzial bym w ogrodku i pielil marchewke

jesli mam wygladac na "pr0" to faktycznie opisana przez ciebie potrzeba jest potrzebna ;] , tylko co mi po 10 pseudo klientach ? gdzie satysfakcja ? ktory klient po zachowaniu sie fotografa go wybiera ? ...

wybacz wedlug mnie troche przesadziles z ta przypuszczalna historia ;]

ps jesli to wszystko byl zart to nie skumalem ;p
    no comment...

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Jasne, że to były jaja i w takiej konwencji starałem się pisać.
    A na poważnie, to zoom dla bezpieczeństwa, trudnych sytuacji podejściowych, ogólnie i prywatnie, takie dobre szkło uniwersalne do kompletu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

kurna se jaja z ludzi robicie ;p

zoom rozleniwia ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jakoś nie czuję. Dobrzy fotografowie ślubni których znam nie dotykają zumów, ja też nie ruszam i jakoś nie zamierzam. Jedynym wyjątkiem jest 70-200/2.8 is czasem na plenerach i to tylko dla jego dłuższego końca a i tak mocno się zastanawiam czy nie zastąpić go 135L. Klienci o których piszesz raczej nie zainteresują się moją ofertą, moi klienci wybierają mnie bo widzieli moje zdjęcia a nie moją armatę, ta kategoria klientów zdecydowanie bardziej mi odpowiada.

Co do uniwersalności to obciążasz sobie niepotrzebnie plecak czy tam torbę wielkim szkłem które do niczego nie jest potrzebne jak robisz na 2 body.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Ja natomiast czułbym się niekomfortowo, nie mając pod ręką dobrego zooma standardowego, na różne sytuacje, ale mi do najlepszych daleko.
    Myślę trochę o 70-200 - może kiedyś zakupię, ale do pleneru wziąłbym chyba jednak 135 2.0...

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Do wykonania w 100% reportażu ślubnego mnie osobiście w zupełności wystarcza szeroki kąt na 1 body i 85mm na drugim body. Widać co fotograf to inne metody pracy / przyzwyczajenia, etc.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Fajnie się to czyta, jak to przebieracie w klientach dzieląc ich na tych pseudo i nie pseudo, na tych co to łapią się na Wasz sprzęt czy Wasze niepowtarzalne prace. Nie zapominajcie, że paru innych tutaj robi dokładnie to, co Wy i wiedzą, jak wyglądają realia. Nie narażajcie się proszę na śmieszność.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a kto mowi o przebieraniu ?

btw pomyslales ze moze niektorzy moga sobie na to pozwolic , poki co
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Fajnie się to czyta, jak to przebieracie w klientach dzieląc ich na tych pseudo i nie pseudo, na tych co to łapią się na Wasz sprzęt czy Wasze niepowtarzalne prace. Nie zapominajcie, że paru innych tutaj robi dokładnie to, co Wy i wiedzą, jak wyglądają realia. Nie narażajcie się proszę na śmieszność.
    Trochę chyba przesadzasz, nie doczytałeś albo nadinterpretujesz.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Trochę chyba przesadzasz, nie doczytałeś albo nadinterpretujesz.
    Nie pisałem o nikim konkretnym. Po prostu od jakiegoś czasu czytam wypowiedzi wszelkiej maści mistrzów marketingu i fotografii, którzy mają więcej do powiedzenia niż pokazania.

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    btw pomyslales ze moze niektorzy moga sobie na to pozwolic , poki co
    Już też tak kiedyś myślałem. Potem przekonałem się, że dochodzi taki czynnik jak złośliwość losu. I później na niektóre terminy masz 5 propozycji tygodniowo, a jak czegoś świadomie nie weźmiesz, to zostajesz z wolnym. Takie spostrzeżenie.
    Jarek

Strona 392 z 1000 PierwszyPierwszy ... 292342382390391392393394402442492892 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów