Pokaż wyniki od 1 do 10 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Mieszany widok

tnts
    Guest

Domyślnie opinia

Cześć,

Dzięki Mieszko za opisanie Twojego sposobu odbioru zdjęcia - naprawdę bardzo ciekawe skojarzenie.

Chciałem poznać Twoje zdjęcia żeby się czegoś nauczyć ale po zamieszczonych na forum widzę że łączy nas to że oboje mamy poważne problemy z kontrolą światła:
    http://www.canon-board.info/showthre...t=49982&page=2

Pozdrowienia,

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tnts Zobacz posta
    Cześć,

Chciałem poznać Twoje zdjęcia żeby się czegoś nauczyć ale po zamieszczonych na forum widzę że łączy nas to że oboje mamy poważne problemy z kontrolą światła:

Pozdrowienia,
    ciekaw jestem jak będą wyglądać Twoje zdjęcia -gdy będziesz stał po kostki w gównie
    -komentujemy teraz moje zdjęcia ? dac Ci linka do maxmodels,czy znajdzesz sam?

tnts
    Guest

Talking maxmodels

Cześć,

Mieszko, spokojnie
    Zrozumiałem że zauważyłeś światło "z tyłu" które było źle ustawione.
    Według mnie ono nie świeciło zbyt mocno, tylko świeciło ze złego miejsca. Gdyby kąt był ciaśniejszy to rozblask z ramienia i twarzy miałby szansę zniknąć a zachowany byłby obrys separujący od tła - podobnie mogłem poprawić ten defekt prosząc modelkę o delikatny obrót w jej lewą stronę - o czym pisał Sergiusz.

Nie komentujemy Twojego zdjęcia, chciałem poznać Twój dorobek i zauważyłem podobny defekt. Chętnie zapoznam się z twoim portfolio na maxmodels

Pozdrowienia,

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mieszko o ile pamiętam to linka do zdjęć miałeś w stopce. I jakoś zniknął. Nie prościej założyć galerię na CB?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów