Strona 18 z 57 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja za to znalazłem. http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=424 Ja na pierwszych warsztatach Portret pierwsze kroki w studio na początku tłumaczę, że studio jest pojęciem znajdującym się w umyśle każdego fotografującego i nie zależy ani od pomieszczenia, w którym się znajduje ani od posiadanego sprzętu. Jeśli ktoś potrafi wykorzystać do zdjęć lampkę biurkową osiągając zadowalające efekty to czemu ma jej nie używać? Powiem więcej. Jedno z powyższych zdjęć było wykonane przy pomocy papierka. Czy to jakiś wstyd? Nie mniej istotna jest wiedza jak wykorzystać przykładową lampkę biurkową, papierek czy sreberko. Bez niej to i nie będzie pożytku z wypasionego studia.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl podałem tematy i terminy spotkań do końca maja 2010r. Jednocześnie wprowadzam abonament na warsztaty i wynajęcie studia na miesiące marzec kwiecień i maj. Cena abonamentu 750zł obejmuje 6 dowolnych spotkań w wyżej wymienionych miesiącach lub wynajęcie studio w cenie 30zł za godzinę w setach po 4 godziny. Aby nie zrobił się bałagan to obowiązuje przelicznik- jeden set to jedno spotkanie. Warunkiem skorzystania z abonamentu jest jego opłacenie do 22 02 2010 i podanie terminów spotkań. Wynajęcie studia należy umawiać z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem.

Abonament nie obowiązuje na spotkania odbywające się 1, 2 i 3 maja.

Majowy weekend w studio.
    Do majowego weekendu jest jeszcze sporo czasu więc jest okazja aby spędzić go w studio. W tym roku układa się mało korzystnie i trudno go nazwać długim. Dlatego tak przygotowałem terminarz warsztatów aby w jeden weekend zaliczyć aż pięć spotkań. Decydując się na wszystkie spotkania koszt kursu wynosi 700zł pod warunkiem ich opłacenia do końca lutego.

01 05 sobota godzina 11 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł/Portret w studio koszt 150zł
    02 05 niedziela godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł /akt w studio 200zł
    03 05 poniedziałek godzina 13 Akt, Glamour, Fashion- podobieństwa i różnice koszt 400zł

Zapraszam!
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 09-02-2010 o 17:39

tnts
    Guest

Domyślnie studio

Cześć,

Czyli dla przykładu:
    1) Wybierając z oferty 4 warsztaty mogę wykorzystać jeszcze 8h w studio w cenie 30pln za godzinę.
    2) Wybierając 6 warsztatów w cenie 750pln mam warsztaty taniej, ale bez możliwości zniżki w studio?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tak dokładnie jest. Oczywiście jak ktoś wykupi abonament i wybierze sześć spotkań a ma ochotę na wynajmowanie studio w niższej cenie to może wykupić dwa kupony...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przypomnę o jutrzejszych i sobotnich warsztatach w studio. Uczestnicy spotkania w piątek otrzymają bardzo atrakcyjną cenę na spotkanie w sobotę. Informacje i zapisy przez PW.

12 02 piątek godz 17 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł

13 02 sobota godz 11 Pomiędzy portretem a aktem w studio koszt 150zł
    13 02 sobota godz 17 Akt w studio koszt 200zł

Zapraszam!

tnts
    Guest

Domyślnie zdjęcie

Cześć,

Modelka zgodziła się na zamieszczenie na forum więc podrzucam zdjęcie które udało mi się zrobić w trakcie warsztatów "akt".

Zachęcam innych uczestników do podzielenia się zdjęciami dla których uzyskali autoryzacje.

Ostatnio edytowane przez tnts ; 12-02-2010 o 14:24

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przypomnę tylko, że przed publikacją zdjęć z tematu Akt należy mieć zgodę na umieszczenie konkretnych zdjęć od Doroty.

Domyślnie

Sergiusz, zalozmy ze interesuje mnie to spotkanie
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Warsztaty w kościele 25 04 godz 14 koszt 349zł
    Czy istnieje nadal jakas znizka dla posiadaczy legitymacji z tytułu wykupienia prenumeraty w ubiegłym roku? Jak to sie ma wlasnie dla posiadaczy legitymacji. I chcialbym jeszcze zapytac o sama prenumerate, bo nie dostalem odpowiedzi z formularza kontaktowego, czemu juz nie otrzymuje pisma lustrzanka??????

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Dla członków klubu jest 10% taniej. W połączeniu z abonamentem 5%. Nie wiem kiedy wysyłałeś mejla bo nie jestem w stanie połączyć nica z nazwiskiem ale adres bezpośrednio do mnie to sergiusz@tmf.waw.pl na stronie warsztatów jest też komórka 602... Albo podaj mi na PW Twój telefon to oddzwonię.

W porozumieniu z uczestnikami dzisiejsze sobotnie warsztaty rozpoczynają się o 13. Jak by ktoś miał ochotę wpaść na ostatnią chwilę to zapraszam!
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 13-02-2010 o 04:24

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Dziękuję uczestnikom spotkań w piątek i w sobotę za miło spędzony czas i mam nadzieję, że niebawem pojawią się zdjęcia.

Strona 18 z 57 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów