Strona 129 z 224 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 281 do 1 290 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wejherowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tigrisso Zobacz posta
    Wie ktoś może kiedy taki kurs odbędzie się w Gdyni, w nowym roku? Ile sobie za ten świstek życzą teraz? i czy jest bezterminowy? Albo zna ktoś maila do osoby która będzie się orientować w temacie nowego terminu?
    Jeśli chodzi o Gdynie to też jestem zainteresowany, jak by ktoś miał jakieś info to prosze na PW. Jak dzwniłem na początku grudnia to "miła Pani" stwierdziła, że nie wie kiedy bedzie, może za kilka miesięcy!.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Do zainteresowanych kursem z Trójmiasta, może zrobimy listę osób chętnych i wyślemy do kurii myślę, że jak by się zebrało 15-20 osób to by zorganizowali. Ja bym miał jeszcze jedną osobe prawdopodobnie, dwaj koledzy wcześniej pisali to już 4 osoby.
    Ostatnio edytowane przez maxwwo ; 12-01-2010 o 02:08 Powód: Automerged Doublepost
    C 40D/ T 17-50mm 2.8/ C 580 EX/ statyw/

http://www.fotomax.xx.pl
    http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxwwo Zobacz posta
    Jeśli chodzi o Gdynie to też jestem zainteresowany, jak by ktoś miał jakieś info to prosze na PW. Jak dzwniłem na początku grudnia to "miła Pani" stwierdziła, że nie wie kiedy bedzie, może za kilka miesięcy!.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Do zainteresowanych kursem z Trójmiasta, może zrobimy listę osób chętnych i wyślemy do kurii myślę, że jak by się zebrało 15-20 osób to by zorganizowali. Ja bym miał jeszcze jedną osobe prawdopodobnie, dwaj koledzy wcześniej pisali to już 4 osoby.
    Można by coś zorganizować , również z kolegą jesteśmy zainteresowani takim kursem...6 osób
    Jak zaczniesz działać to pisz na PW

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Czy ten kurs z Porszewic (koło Łodzi) daje uprawnienia na czas nieokreślony czy czy to tylko terminowe pozwolenie?
    Canon EOS30D, Canon EFS 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM, Canon EF 70-200mm f/4 L USM, 3M5A 8/500, Canon 580 EXII

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shutter Zobacz posta
    Regularne kursu liturgiczne odbywają się w kurii diecezjalnej w Łowiczu w każdy pierwszy wtorek miesiąca. Szybko i miło, rozmowa na temat bez zbędnych przepytywań ze znajomości Pisma Św.
    Potrzebne zdjęcie, papier od proboszcza i 80pln.
    Szczegóły na tutaj.
    Kurs odbędzie się w środę 3lutego. Jedzie ktoś z Warszawy?
    Ostatnio edytowane przez Husky ; 12-01-2010 o 13:34

sadamczuk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aneko Zobacz posta
    Lepiej jechać do Łowicza.

Jeśli zebrały by się 2/3 osoby można zrobić zrzutkę
    Ja jadę jak tylko poprawi się sytuacja na drogach.
    Ja planuję jechać do Łowicza na ten najbliższy kurs. Z otrzymanych przeze mnie informacji odbędzie się on w środę - 3 lutego, ponieważ we wtorek jest święto i został on przesunięty na środę.

Kto jedzie ze mną???

aneko
    Guest

Domyślnie

Nie wiem czy ten w Porszewicach jest bezterminowy Łowicki podobno tak.

I już nie wiem czy czekać czy jechać do Łowicza. Można by zebrać 2-3 osoby, wyszłoby taniej.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fil91 Zobacz posta
    Można by coś zorganizować , również z kolegą jesteśmy zainteresowani takim kursem...6 osób
    Jak zaczniesz działać to pisz na PW
    Pewnie, w razie czego możecie dopisać mnie na listę, czekam na PW.

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Pewnie, w razie czego możecie dopisać mnie na listę, czekam na PW.

Pozdr.
    Kolega dzwonił dzisiaj żeby zorientować się co do terminu kolejnego kursu - odpowiedz "proszę zadzwonić w lutym na razie nie ma czasu na organizację kursu z uwagi na kolędy "

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wejherowo

Domyślnie

Dzwoniłem dzisiaj do Gdyni, Pani prosiła abym zadzwonił w piątek miedzy 9-11 będzie proboszcz. Możliwość ze zorganizowaniem kursu jak będzie ileś tam osób to raczej się da, ale dokładniej to w piątek z proboszczem. Jak coś Będę wiedział to dam znać. pozdrawiam
    C 40D/ T 17-50mm 2.8/ C 580 EX/ statyw/

http://www.fotomax.xx.pl
    http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A to musi byc w jakims konkretnym miejscu ? Czy kazdy proboszcz moze poprowadzic w dowolnym miejscu ? Bo jesli w miare dowolny to moze udalo by mi sie cos ugrac sensownego

Strona 129 z 224 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów