Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
hej
czy ktoś może wie kiedy bedzie odbywał sie kolejny kurs liturgiczny dla fotografów w szczecinie i we wrocławiu ??
Panowie a jak z kursami w szczecinie? bo dzwonie pisze maile do kurii, i albo brak odzewu, albo nikt nic nie wie. proszę o jakieś szczególowe informacje, jeśli ktoś takie posiada.
Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT
Koordynatorem jest ks. Sławomir Zyga piszcie do niego lub dzwońcie lub udajcie się osobiście. Jeżeli on nic nie wie to znaczy że na razie kursu nie będzie.
Takiego wała
Co wam się ludzie po...... w głowie. Ja robie zdjecia 4 lata już na ślubach, zawsze mi zabraniają robić zdjęć, ale czy takie czarny pan przed ołtarzem mnie wyrzuci z kościoła...hehe. Nie zapłace za nic kurii, jak tylko bedę miał czas przygotuje pdf-ka wam do druku z tym zaswiadczeniem i każdy za FREE sobie podrukuje i uzupełni swojepozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Godząc się na sami im interes napędzacie!!!!!! koniec z takimi nadużyciami!!
Ostatnio edytowane przez introll ; 06-01-2010 o 12:47 Powód: Automerged Doublepost
Wiadomo coś o kursie we Wrocławiu
W dniu 3.2.2010r w kurii diecezjalnej w Drohiczynie w godzinach 16-18 odbędzie się szkolenie.
Potrzebne:
- jedno zdjęcie paszportowe
- opłata 100 zł
- opinia miejscowego proboszcza
Ewentualne informacje i rezerwacja:
http://www.drohiczyn.opoka.org.pl/?action=kancelaria
Zabiorę osoby jadące z Warszawy ze sobą za zwrot kosztów paliwa.
Regularne kursu liturgiczne odbywają się w kurii diecezjalnej w Łowiczu w każdy pierwszy wtorek miesiąca. Szybko i miło, rozmowa na temat bez zbędnych przepytywań ze znajomości Pisma Św.
Potrzebne zdjęcie, papier od proboszcza i 80pln.
Szczegóły na tutaj.
Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.
9-10.02.10 Kraków godz: 16-19 Archidiecezja Krakowska.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)