To się odbywa w wybranych parafiach np. woj. pomorskie w Gdyni, z mojego miasta tam mnie skierowano.
To się odbywa w wybranych parafiach np. woj. pomorskie w Gdyni, z mojego miasta tam mnie skierowano.
Nie no, chodzilo mi bardziej czy wlasnie sa wyznaczone jakies parafie np. w gdyni ktore mogly by zorganizowac. Bo w tamtym roku z tego co jest na stronie archidiecezji to bylo NMPKP na ulicy swietojanskiej.
Dzwoniłem do Gdyni i usłyszałem " proszę dzwonić pod koniec stycznia, kurs odbędzie się prawdopodobnie w drugiej połowie lutego" tak wiec czekamy ...
witam
Legnica organizuje kurs liturgiczny dla fotografów
http://www.legniczka.com/news,single,init,article,832
pozdro
Czy zdarzyło się Wam, że ksiądz miał do Was jakieś zastrzeżenia, ponieważ macie legitkę z innej diecezji?
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Witam właśnie mam świeże informacje z Kurii Dolnośląskiej zbierają chętnych na szkolenie odnośnie fotografii ślubnej w trakcie ceremonii kościelnej.
Na razie jest 9 osób, potrzeba 20 ludków.
Szkolenie kilkugodzinne w jeden dzień w Kurii, prowadzone przez ks. prof., koszt 165 zł ważne 60 miesięcy. Otrzymujemy identyfikator ze szkolenia (legitymację)
Potrzebne zdjęcie legitymacyjne i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie. Pani mówiła że będzie łatwiej po prostu.
Zapisy zbiera Pani Irena tel. 713271118 lub kontaktujcie się ze mną.
Zapraszam
Canon FF i słoików kilka
O! bardzo interesująco brzmi fragment:
i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie.
Możesz coś więcej napisać na ten temat?
bo ja jestem BARDZO zainteresowany szkoleniem i się z pewnością zapiszę o ile mocno uszczuplone po sprzętowych zakupach fundusze pozwolą (a może i nawet przyciągnę kilka osób)
C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.
o w koncu jakies informacje z regionujak nie zapomne to zadzwonie jutro. rozumiem, ze kurs we wroclawiu?
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
kurs w Gdyni kosztuje 100pln. W pakiecie oprócz zalaminowanej legitki i zaświadczenia cyt. "do powieszenia w zakładzie" dostaje się jeszcze ksiażkę o fotografowaniu i filmowaniu w kościeleostatni kurs był pod koniec października i uczestniczyło ok. 30-40 osób. Pani zakonnica prosiła o zaświadczenia z parafii, ale ksiądz powiedział, że możemy sobie darować.