I jeszcze nowsiejsza wersja się pojawiła :-)
I jeszcze nowsiejsza wersja się pojawiła :-)
Skoro lista życzeń to ja chcę regulację softowo BF/FF jak w C 50D
Puszeczka się robie wypasiona teraz z podziwem na nią patrzę, ktoś tu mruczał na wizjer ...moja laska ma nikosia d80 który ma lepszy wizjer niż 40D i tak jest dla mnie ciemno ;p
Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
http://rafalfoto.y0.pl
nooo tak![]()
to ja proszę jakis koks zeby zwiększył matryce hahahah![]()
nie przesadzajmy juz
żeby tylko wiedzieli kiedy przestac z tym "tuningowaniem" 350'tki, bo dojdzie to do tego momentu, że sie to dla kogos skonczy zleeee.
Witam,
jest to moj pierwszy post na tym forum, prosze o mile przyjecie...
czy moge miec prośbe, zeby ktos podal dokladny opis jak zainstalowac ostatnie uaktualnie do 350d... ? temat ten jest tak rozbudowany ze bardzo ciezko jest sie polapac, ktora wersja jest ostatnia i jak zrobic zeby zaistalowac najnowsze 'poprawki'
osobiscie nie wiem czy trzeba kazda poprawke zainstalowac czy wystarczy tylko ostatnia... ?
bede bardzo wdzieczny, bo probowalem wgrac najnowszego softa ale cos nie wychodzi...
pozdrawiam serdecznie i czekam na odp ;]
Jak nie chcesz grzebac, czy masz problemy na tamtym forum
http://www.speedyshare.com/files/202..._colortemp.rar
to tu masz najnowsza.
3200, spot, aeb 0.3 i temp.
Nie zapomnij o zbotowanej karcie i o tym wszystkim co w 1 poscie tego tematu jest
Czyli to jest ciągle podmiana kart cf tak? Nie ma mozliwosci wgrania raz a dobrze bez zonglowania kartami?
dzieki...poradzilem sobiewiedzialem ze nie robie czegos dobrze... (nie zaznaczalem opcji "CF boot sector")
jestem ciekaw czy doczekamy sie zmieniania wartosci iso itp rolka...a nie przyciskamitakie marzenie, mysle ze takie cos nikomu by nie przeszkadzalo jakby to zrobili ;]]]
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
hmm mi nie przeszkadza taka obsluga, od razu się przyzwyczailem![]()
No ale nie kazdemu moze to pasowac.
Z Kolekcjonerem po raz drugi mamy odmienne zdanie![]()
ostatnio zauważyłem bardzo ciekawa rzecz... po wgraniu softa aparat zachowuje się troszkę dziwnietzn to ze te funkcje są bardzo przydatne, poszerzają funkcje aparatu to jest oczywista sprawa, ale... Przy wyłączonym aparacie(bateria w środku), przełączając obiektyw z AF a nie AF migają diody(zapewne w jakiś sposób aparat odnotowuje zmianę ostawień). Zastanawiam się, czy aparat nie pobiera prądu na "czuwanie"?
pytanie może i absurdalne jak cała ta sprawa z tym AF ^^ tak samo się dzieje, jak "odbezpieczam" zawleczkę od gripa, czy tez jak otwieram przykrywkę od CF ...
może ktoś jeszcze coś dziwnego zaobserwował z swoja 350ka
pozdrawiam artomus
PS szkoda ze, żeby zmienić iso trzeba poczekać aż aparat "wyzeruje" pobrane dane co do światła....