Strona 36 z 194 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1938

Wątek: [Szczecin-Koszalin] Canon-Foto-Klub - Plener

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Byłem w Pałacu Młodzieży w sprawie warunków udostępnienia pomieszczeń na nasz plener. Sprawa wygląda tak że nalezy złożyć wniosek o udostepnienie (kilka stron z informacjami kto, po co, kiedy i na jak długo). Wniosek jest rozpatrywany przez max 7 dni i po tym czasie mamy dostać odpowiedź. Pani w sekretariacie twierdzi, że mają sporo takich wniosków i muszą kazdy dostosować do swojego kalendarza udostępniania pomieszczeń. Z krótkiej rozmowy wynikało, że raczej nie odmawiają.
    Ponadto jest jedna kwestia formalna. Jeśli o udostępnienie pomieszczeń wnosi grupa nieformalna (a taką na dzień dzisiejszy jesteśmy) to winna ona wyznaczyć lidera który będzie ją reprezentował. Rozmawiałem z Mellanem i uzgodniliśmy że moge to być ja (tak by dziś od razu złożyć wniosek i czekać na odpowiedź). Jednakże wczytałem się w regulamin i w przypadku grup nieformalnych konieczne jest podpisanie zobowiązania do przestrzegania postanowień regulaminu udostępniania przez wszystkich członków grupy, ponieważ ponoszą oni solidarną odpowiedzialność za przekazane pomieszczenia. W związku z tym proponuję aby wszystkie osoby zainteresowane plenerem przybyły w następną środę tj. 13 stycznia na spotkanie u Piotra w studiu w celu podpisania tego oświadczenia no i zapoznania się z nim. W związku z tym myslę że ralną datą zorganizowania pleneru o którą powinniśmy wnosić jest (jesli ma to być sobota) to 23 stycznia lub termin późniejszy o ile ten będzie zajęty. Myślę że jeśli już to nie wskazany jest tu pośpiech. Proponuję abyśmy wnosili też o udostępnienie energii elektrycznej aby móc zastosować lampki studyjne. Większa ilość czasu pozwoliłaby nam również zorganizować jakieś ciekawe modelki i charakteryzację.
    Napiszcie co o tym sądzicie. Ja postaram się zeskanować cały wniosek jaki otrzymałem aby do środy już każdy mógł go sobie przeczytać. Myślę że do wniosku należałoby załączyć również pismo przewodnie (które mogę napisać) które wyjaśniałoby że jesteśmy członkami tworzącego się stowarzyszenia. Myślę, że wtedy powinni potraktować nas poważniej. Dodatkowo znam kogoś (również Canonier) kto być może ma dostęp na dytektora tej instytucji Pana Sztarka więc myślę że mógłby mu szepnąć dobre słowo o naszej inicjatywie.

Domyślnie

Jest to bardzo dobry pomysł. Mam nadzieje, że termin, który wybierzecie w końcu wpasuje się w mój kalendarz :/

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    myslę że ralną datą zorganizowania pleneru o którą powinniśmy wnosić jest (jesli ma to być sobota) to 23 stycznia lub termin późniejszy o ile ten będzie zajęty.
    Włożę łyżkę dziegciu...
    23 stycznia to jak na razie jedyny termin, na który odpowiedziało najwiecej osób w kwesti spotkania inicjacyjnego CFK. Podejrzewam wiec, ze co najmniej 2 z Was moze nie być móc być
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tak właśnie doczytałem. Generalnie jest to data płynna i tydzień czy dwa później myślę że też mogłoby być.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

No to sobota wolna :P

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    No to sobota wolna :P

Ale można "zastępczo" gdzie indziej.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Tylko gdzie ?

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Proponuję jakiś plener leśny - trzebaby złapać trochę tej zimy w obiektyw. Do tej pory nie miałem okazji.
    Ostatnio edytowane przez Pawel_G ; 07-01-2010 o 15:19 Powód: ort

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    Proponuję jakiś plener leśny - trzebaby złapać trochę tej zimy w obiektyw. Do tej pory nie miałem okazji.

Ja jestem za. Proponuje zbiórkę gdzieś w centrum i dalej pojedziemy. Ze 3 osoby mogę zabrać. :-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czyli nie umawiać modelek?
    Miałem nadzieję, że Paweł wypełni druk o udostępnienie na przyszłą sobotę, a kwity podpiszemy przed wejściem
    Tak jak pisał Dinderi - 23-go prawie na bank będzie spotkanie założycielskie w Łodzi, więc na BVQ, Tasia i mnie nie możecie liczyć tego dnia. Mało tego: chętnie byśmy kogoś z Was wzięli ze sobą.

A wracając do tematu pleneru, to zdecydowanie wolałbym się powłóczyć nie w sobotę tylko w niedzielę i nie po lesie, ale po wydarzeniach związanych z finałem WOŚP.
    To okazja jedyna taka w roku, uchwycić atmosferę tej wspanialej akcji.
    Wspaniale by było rozegrać dużego battla nieograniczonego do rejonu Szczecina, ale i dla każdego chętnego z kraju (ma się rozumieć - przyszłego klubowicza )
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 07-01-2010 o 17:54
    C-F-K - forever

Strona 36 z 194 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów