Ja tam wysłałem pierwsze ładnie obrobione fotki z podpisikiem i już kilka wisi w PF różnych osób :d
Ja tam wysłałem pierwsze ładnie obrobione fotki z podpisikiem i już kilka wisi w PF różnych osób :d
a ja, pomimo twojego podpisiku musiałem jedną dziewczynę poprawić (wpisała jako fotgrafa Pawła G) :-D
Zgadza się. Dziewczyny tak się rozpędziły ze zdjęciami, że już myliły autorów. Ja np widnieję na jednym zdjęciu jako fotograf, a tak naprawdę jest nim Marcin Borowski![]()
Marcinie przeszukaj Max'a i zrób porządek![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Buahahahahahaha no to dziewczyny zaszalały :P
Edit: Wygląda na to że jest ok
Edit2: A bo Paweł robi fajne foty to i się dziewczyny rozpędziłyAlbo to ze względu na przydomek który mi nadała jedna modelka na plenerze
![]()
Ostatnio edytowane przez xsardas ; 23-02-2010 o 23:20
Mają nauczke, żeby się nie spieszyć![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Albo spieszyć się jeszcze bardziej :P I powysyłać fotki zanim zrobi to PawełHeh niestety ta przyjemna cześć zdjęć mam za sobą, teraz zostały już te którym trzeba trochę retuszu dać
więc pewnie do końca tyg się uwinę :P
Skoro już prawie wszystkie pododawały moje zdjęcia do Pf to ujawnię galerię moich prac:
http://picasaweb.google.pl/pawel.gas...iIsdnVicz7xwE#
Generalnie średnie wyszły choć jestem dość zadowolony ze zdjęć małej tancereczki. Już nawet się umówiłem z niż wstępnie na powtórkę lecz w innych okolicznościach przyrody.
Hehehehe tancereczka widać rozchwytywanaLampy w plenerze fajna rzecz
tylko naucz się doświetlać w manualu... Bardzo przydałyby się lampy w ETTL
![]()
Pawle, W czym obrabiasz? Podoba mi sie obróbka najbardziej. Ja niestety w tych wlasnie sprawach wypadam najgorzej ;(.
Zwyczajny LR. Naukę proponuję zacząć od obejrzenia całego webinarium.