oj to ja chyba mam pecha bo do tej pory tak robiłem - i jak widać po moim udziale w tym wątku - nie sprawdza się u mnie ta opcja.
iMac wypadł ze względu na matrycę a opcja z dodatkowym monitorem przekracza budżet, minimac jest za słaby, macpro poza zasięgiem ... żegnaj jabłko, może kiedy indziej
wiesz nie chce mi się w to wierzyć, na jakiej podstawie tak twierdzisz? bo w/g mnie jest raczej tak jak w przypadku Maców - czyli odpowiednio dobrane i przetestowane pod kątem kompatybilności podzespoły, no ale ja się nie znam - tak po prostu mi się wydaje, zapoznam się z ofertą HP chociaż nie lubię tej firmy bo do tej pory miałem do ich sprzętu pecha (głównie biurówka)
sid - ja też chętnie zgłębię taki poradnik o konfiguracji win
póki co sam nie wiem co robić; przejrzę te markowe zestawy PC, ale boję się że znów skończy się na składaku - takim na słowo honoru
mam pytanie: czy jeśli w jakimś markowym zestawie PC czy Mac siedzi np. grafika, przykładowo GeForce 9800 - i taką samą pozycję mają w sklepie gdzie sklecą mi składaka - to czy jest to taka sama karta? czy po prostu oparta na tym samym chipsecie ale niekoniecznie tego samego producenta czyli tej samej jakości? jak to jest?