Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Czerwona kropka - czy można oddać w ramach gwarancji?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No dobrze może instrukcji a zwłaszcza jej wstępu niezbyt dobrze przeczytałem ale teraz już wiem że powinno się ją czytać od deski do deski
    Chciałbym jeszcze raz powiedzieć, że ten sposób z matrycą działa. Zrobiłem po zabiegu już ok 600 fotek i na żadnej nie było kropki tak więc jest oki.
    Jeśli natomiast ktoś chce zobaczyć jak ten aparacik robi fotki przy dużych iso 1600 itp to zapraszam do galerii z nocnego wypadu na miasto. Wszystko było strzelane z ręki ale i tak chyba nie jest najgorzej. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemonic Zobacz posta
    No dobrze może instrukcji a zwłaszcza jej wstępu niezbyt dobrze przeczytałem ale teraz już wiem że powinno się ją czytać od deski do deski
    Chciałbym jeszcze raz powiedzieć, że ten sposób z matrycą działa. Zrobiłem po zabiegu już ok 600 fotek i na żadnej nie było kropki tak więc jest oki.
    Jeśli natomiast ktoś chce zobaczyć jak ten aparacik robi fotki przy dużych iso 1600 itp to zapraszam do galerii z nocnego wypadu na miasto. Wszystko było strzelane z ręki ale i tak chyba nie jest najgorzej. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
    no to super ze Ci sie udało uporać z problemem. tak wiec pozostało życzyć tylko dobrych strzałów.

ps: kolego mxw nie wszyscy muszą być tak zaawansowani w użytkowaniu lustrzanki jak Ty... każdy przecież musi kiedyś się nauczyć...
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów